Stilling: ovs0

Zoo Animal Crafts for Children

  Ved hjelp av husholdningsartikler kan barn lage alt fra afrikanske løver til rattlesnakes. Etter en dag i dyrehagen kan barna lage sine favorittdyr ut av byggepapir og noen få håndverk. Zoo håndverk er en fantasifull måte å lære yngre barn mer om dyrene de så.

Papirplater Animal Masks

Mal en papirplate fargen på det virkelige dyret; for eksempel, malt platen brun for en ape eller gul for en løve. Mens masken tørker, bruk lignende farget konstruksjonspapir for å kutte ørene. Når masken er tørr, kutte øyhullene ut. Lim ørene til baksiden av platen. Tegn resten av ansiktet med markører. Lag en løve mane ved hjelp av oransje tissuepapir kuttet i strimler og limt til baksiden av masken. For dyr med whiskers, kutt to små parallelle slisser under nesen på masken. Trekk to eller tre korte rørrenser gjennom disse slissene. Punch et hull på begge sider av masken og binde på elastikken.

Maleri Giraffspots

Skriv ut eller spore en giraffutforming på et tan eller gul byggpapir. Dyp en bomullskule inn i en liten mengde brun maling. Forsiktig dab flekker på giraffen. Ikke bekymre deg for å gå utenfor linjene til giraffen. Klipp ut giraffens form når malingen er tørr. Eventuelt spottet dyr kan brukes i dette håndverket.

Snake Mobile

Tegn et spiral slangemønster på et stykke hvitt kortlager. Gjør spiralen vokse bredere mens du beveger deg mot hodet. Fargeskalete design på begge sider av slangen ved hjelp av markører eller fargestifter. Klipp langs spirallinjen og deretter den ytre kanten av slangen. Lim et lite stykke rødt bånd med en forkjørt ende i slangens munn. Legg en brad på enden av slangen. Hvis en brad ikke er tilgjengelig, slå et lite hull på halenes ende. et stykke garn rundt brystet eller gjennom hullet på halenes slutt. Hang snangen mobil fra taket.

Elephant Pencil Holder

Vask og tørk en boks. Fjern etiketten og dekk eventuelle skarpe kanter Klippe på et stykke grå konstruksjonspapir som er stort nok til å gå rundt kanen. Tape på plass. Klipp ører og en koffert fra ekstra grå konstruksjonspapir. Bøy kantene på ørene og bånd til boksen slik at de skiller seg ut Vri bagasjen rundt en blyant for å krølle den, brett over den øvre enden og tape på forsiden av boksen. Lim wiggly øynene til boksen til slutt.

Tiger Wooden Spoon

Mal en treskje oransje. Når malingen er tørr, må du male sorte striper rundt håndtaket. Skjeen blir tigrene ansikt, så de svarte stripene begynner omtrent halvveis fra spooen n senteret. Lim en mini svart pompom til midten av skjeen for tigerens nese. Lim små wiggly øyne over nesen. Klipp to trekanter ut av oransje skum for ørene. Lim dem til toppen av skjeen. Vri en svart og oransje rørrenser sammen for tigerens hale. Wrap enden av rørrensene rundt skjeen på skjeen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------