Stilling: ovs0

Wooden Shape Crafts

  Treformer for håndverk er også kjent som woodsies. De tynne treverkene kommer i et stort utvalg av former, bokstaver og tall. Crafters i alle aldre kan dekorere treformer med maling, fargestifter eller markører. Woodsies kan også kombineres med andre håndverksmaterialer, og noen er ferdigmalet for hurtige håndverkprosjekter.

Feriekranser

Bytt treformer på en krans for enhver ferie eller anledning. Forbered en tre, halm, vinrank eller eviggrønn krans ved å limke båndbånd som kommer rundt fra kransens bakside. Lim en metallbildehenger eller en popkanne på baksiden av treformer for hver sesong. Fest flere sesongformer til kransen når årstidene endres. Kjøpe ferdigmalte former, eller mal på hjerte eller runde treformer for dette prosjektet. Opprett Santas eller snømenn, bunnies, pilegrimer eller kalkuner, hjerter, fugleskremsler, spøkelser eller andre sesongmessige symboler.

Going Buggy Plant Stakes

Lakk treformer for å lage sommerfugler, nyfødsler, larver, edderkopper, biller og andre bugs. Lim et trehåndtak fast på baksiden av hver bug, og trekvart av staven peker nedover for å stikke inn i smusset i en planterkrukke.

Kjøkkenklokke

For dette prosjektet, kjøp et treklokksett med klokkebasis, tidshandler og motor. Mal tolv kjøkkenformede woodsies, som kaffe potter, skjeer, kopper eller matvarer. Lim de tolv figurene på de riktige stedene for å bli tidsymboler rundt en firkantet eller rundt treklokkebase. Følg instruksjonene på klokkeutstyret for å installere motoren og klokkerens hender.

Festbehandlingsbokser

Kjøp små trebokser som er formet som dagligvareposer. Mal boksen som ønsket. Lim en malt treform på en boks for hver gjest. Bruk barn tema temaer for barn eller baby flaske eller pin figurer for en baby shower. Fyll boksene med godbiter. Skriv ut eller maler hver gjestes navn på forsiden eller baksiden av boksen.

Romnavnskilt

Lakk en stor rektangulær treform som passer til personligheten eller fargeskjemaet til et barns soverom. Lakk bokstaver som staver ut barnets navn. Lim bokstavene på det større treverket for å lage et romskilt. Hvis det er ønskelig, må du male en liten treform og skrive IN og UT på motsatte sider av formen. Lim en tre- tommers stykke tvilling til toppen av 'In u0026 amp; Out '-skilt og bunnen av det større romskiltet. Barn kan snu formen for å fortelle andre om de er i rommet eller ikke.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------