Stilling: ovs0

Valentinsdag Shoebox Ideas

  Valentinsdag ble opprinnelig feiret til ære for martyren Saint Valentine. Valentinsdag er ikke lenger bare en religiøs ferie, men en dag for å være vennlig og dele søtsaker og godbiter med kjære. Barn har ofte Valentinsdagsfester i klasserom, og noen ganger gjør kontorer det samme. Venner, klassekamerater og kollegaer bytter sjokolade og kort. Med en grunnskobok kan du skape en kreativ, dekorativ eller over-topp Valentinsdag bokser for å lagre gaver.

Heart Cutouts

En hjerteutklippingsboks skaper en stilig Valentinsdagbok med et alternativt dråpespor. Du trenger en skobox, hjerte stencil, blyant, boksekutter, maling, maling børste, lim, blonder og andre romansk-tema-dekorasjoner. Spor hjerter som er store nok til å gi et kort gjennom på toppen og sidene av esken med blyant. Bruk en boksekutter for å kutte ut noen av hjerter på toppen og sidene av boksen. Utskårne hjerter på toppen er kortfallspor for din Valentinsdagsko. Dekk de åpne hjerter langs sidene av esken med et blonder. Lim blonder på ved å legge det fra innsiden av esken med varmt lim. Dette vil legge til tittelskjermer og tekstur i boksen din. Maler resten av boksen en festlig farge etter eget valg.

Postkasse

Bruk rød, hvit, svart eller rosa plakatbrett til å lage en ei postkasse for å huse kortene dine. Lag den buede toppen av postkassen med et stykke plakatbrett med samme lengde, men større bredde enn skoboxen. Kast den opprinnelige toppen fra skoboxen. Dekk boksen med det herdede stykke plakatbrett. Fest ditt buede plakatbrett med varmt lim. Bruk ekstra plakatbrett til å lage postflagg og postkasse dør. Lag en en-tommers brett nederst i postkassen døren for å lage en leppe å lim til bunnen av boksen din. Klipp ut et rødt flagg for å feste til siden med et øye.

Valentine Fanatic

Gjør din Valentinsdagbok neonrosa eller lysrød for å trekke oppmerksomheten til boksen. Legg glitrende hjerter, Cupids og andre Valentine Dagens symboler. Vri rørrensere inn i spiraler for å legge til dybde i boksen din. Punkter et lite hull i pappa hvor du vil sette inn rensepumpen og slipp den inn. Mal boksen rødt og ha en pilpinne som kommer ut på den ene siden av boksen og den fjærede enden kommer ut den andre.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------