Stilling: ovs0

Utklippsbok ideer for en gravid mor

  En av de mest herlige delene av graviditeten lurer på om babyen din - er det en gutt eller jente, hvordan vil han eller hun se ut, og hva slags person vil denne babyen vokse til å være. Scrapbooking gir en gravid mor en mulighet til å bevare de dyrebare dagene, og la barnet ditt få vite hva familien var som før han kom til deg. Finn alt du trenger for å fullføre disse prosjektene i en håndverksbutikk eller utklippsbutikk.

Side en måned

Følg fremdriften av graviditeten din og din voksende baby ved å lage en utklippsbokside hver måned. Ta med et øyeblikksbilde av deg selv med det samme antrekket (så lenge du fortsatt kan) slik at du virkelig kan se graviditetsfremgangen. Etter levering, ta med en side om dine arbeids- og leveringsopplevelser, og babyens første dager hjemme. De siste dagene med graviditet og de første ukene med en nyfødt flytur, så følg disse dager ved å bygge sider rundt dem. En side i måneden lar deg bygge en stor utklippsbok uten å investere mye tid og energi, et stort pluss hvis du er trøtt.

Ultralydsside

Merk ultralydets tid og dato, hvor stor babyen er , og om du fant ut om du hadde en gutt eller en jente. Be om et ultralydbilde, og bruk det som en del av siden din - det er det første virkelige bildet av din nye baby. For best resultat, kopier du ultralydet ditt bilde og bruk fotokopien i utklippsboken din. Ultralydutskrifter kommer på tynt, tynt papir, og bildet kan falme med tiden.

Familiesider

Lag en side for hver av de nye babyens foreldre og søsken. Inkluder babybilder av hver slektning og dagens bilder også. Har hver slektning skrive en journal side om seg selv for at babyen skal lese når hun blir eldre. Selv små barn kan delta ved å tegne et bilde eller diktere tekst. Barnet ditt vil glede seg til å se tilbake og lese om hva hennes favorittfolk gjorde året hun ble født.

Babynavnsside

Lag en utklippsbokside rundt å velge babyens navn. Ta med dine beste valg, og hva Du liker om hver. Etter at babyen er født, oppdater siden for å avsløre navnet du valgte, sammen med interessante tuller om navnet, inkludert opprinnelsen, meningen og hvorfor du valgte den.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------