Stilling: ovs0

Tips for montering av unmounted gummistempler

  Noen gummistempler kommer ikke med en montering, noe som gjør dem mer overkommelige å kjøpe og også sende. Montering av et gummistempel kan virke som en overveldende oppgave første gang, men med noen tips og øvelser blir du mindre nervøs for å montere dine egne frimerker.

Trimming

Ved å trimme bort overflødig materiale fra frimerket, sørger du for at Ingen blekkfarge merker vises på papiret senere. Bruk et par skarpe saks for å trimme opp til kanten av frimerkesignalet. Velg saks som har kortere saks, så du kan gjøre så presis at et kutt er mulig. Hvis du er nervøs for å kutte for nær stemplets design, trim bort små seksjoner av gangen. Ta deg tid til å trimme stempelet, siden rushing kan føre til at du kutter bort en del av designen.

Pute

Legg litt pute materiale mellom gummistemplet og dets montering. Noen unmounted gummistempler kommer med et pute sett som krever at du bare skaler av et bakpapir og holder pute på frimerke. Hvis stempelet ikke kom med en pute, kan du bruke svampgummi og feste de to med gummi sement. Du kan feste pute til stemplet enten før eller etter trimming av stempelet. Hvis du allerede har trimmet stempelet, må du trimme alle deler av putematerialet som stikker ut av gummistemplet.

Mounts

Du trenger ikke å bruke tre til stempelets montering, selv om trevirke er et tradisjonelt valg. Noen crafters bruker klare plast murstein, slik at de kan se nøyaktig hvor de plasserer stempelet på papiret. Det du bestemmer deg for å bruke for ditt monter, avhenger av dine preferanser. Du trenger å bruke et materiale som har en flat overflate større enn ditt stempel. Pass på at du kan trykke på stempelet ved hjelp av festet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------