Stilling: ovs0

Tips for å lage egendefinerte merker

  Merker er påkrevet for å komme inn på mange områder med begrenset tilgang, som sykehus, kontorer eller ansatte i offentlige bygninger. Mens du gjør offisielle merker i ditt eget hjem kan være ulovlig, kan du lage egendefinerte merker for personlig bruk. Du kan gi ut merker til en barns bursdagsfest, eller de kan være en del av en praktisk spøk. Det er flere tips du kan bruke til å gjøre dine tilpassede merker ser profesjonelt ut.

Laminat

Laminering av ditt tilpassede personlige merke vil hjelpe det til å se mer profesjonelt ut. Du kan kjøpe laminering ark på enhver kontorforsyning eller håndverk butikk. Du kan også ta med dine merker til en kopi butikk for å få dem profesjonelt laminert. Hvis du laminerer et merke hjemme, husk å la bleken tørke helt før du laminerer den. Legg litt ekstra plass øverst på merket, slik at du kan slå et hull i det og stryke en lanyard gjennom den. I stedet for laminering kan du kjøpe et klart tilfelle på en lanyard som du bare kan legge merke til.

Pictures

Hvis du lager merker for en gruppe mennesker, tar du bildet med samme bakgrunn og det samme kameraet. Dette vil gjøre merkene mer jevne og profesjonelle. Bruk et digitalkamera, slik at det blir enklere å laste opp bildene til datamaskinen din og skrive ut de tilpassede merkene hjemme.

Strekkode / Slide Strip

Mange merker har strekkode eller lysbilde på dem slik at en maskinen kan lese dem. Legg til en falsk strekkode eller en lysbildestrimmel på baksiden av ditt merke for å gjøre det ser lekemessig profesjonelt ut. Velg strekkoder som ser bevisst falsk ut, for ikke å oppmuntre mottakerne av merkene til å bruke dem ulovlig. Dette er spesielt viktig hvis du gir merket til barn eller tenåringer.

Barnemerker

Hvis du lager tilpassede merker for et barn å bære, må du sørge for at merket inneholder all relevant kontakt og nødsituasjon informasjon. I nødstilfeller kan tilpassede merker bidra til å fremskynde kommunikasjonsprosessen. Ta med barnets navn, telefonnummer og hjemmeadresse. Ta med andre relevante medisinske opplysninger som allergier eller medisinske forhold.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------