Stilling: ovs0

Ting å gjøre med broderi floss

  Broderi floss er billig og lett tilgjengelig på de fleste massebutikker og håndverksbutikker. Fargerike skinn av bomullsfloss er ofte igjen fra større prosjekter, og de mindre beløpene kan brukes i andre håndverk. Håndverk med broderi-floss spenner fra enkle førskoleaktiviteter til mer avanserte syprosjekter.

Kryssømmer

Korsømmer baserer i utgangspunktet et design på en klutoverflate ved hjelp av små x-formede masker. Det finnes mange gratis mønstre på nettet og sett med mønstre blir solgt på håndverksbutikker. Ved å bruke leftover broderi floss for å fullføre et lite tverrsting mønster vil du kunne velge dine egne farger for å lage en en-of-a-kind element. Broderiflossen må kuttes til 18 inches lang og to tråder som brukes om gangen. Standard broderi floss er seks tråder som enkelt trekkes fra hverandre. Tråd flossen gjennom en nål og følg det foretrukne mønsteret.

Broderi floss påskeegg

Påskeegg laget av broderi floss er en smart måte å dekorere på påskeferien. Velg ballonger som er små i størrelse, for eksempel vannballonger, og blåse dem opp til de er på størrelse med egg. Kutt floss i 1 til 2 fot lengder for å vikle rundt ballongen. Dyp flossen i en bit av stoffstiver som har blitt strømmet i en liten beholder, og vær sikker på å tørke overflødig av med fingrene. Vik inn dyppet broderi-tandtråd rundt ballongene, bruk en farge eller en blanding av farger. La ballongene tørke over natten ved å knytte en streng rundt knuten i ballongen og henge dem opp. Når de er tørre, trykk ballongen og trekk den forsiktig ut av flossegget. Vis eggene på noen måte du foretrekker. De kan plasseres i en kurv eller henges fra et tre med strenger som er bundet rundt den herdede flossen.

Pastahalsbånd

Pasta er billig og gjør et godt håndverk for yngre barn. Pasta halskjeder er en tidløs håndverk som barna kan gjøre for å ha seg eller gi som en gave til en forelder eller en annen elsket. Hjelp barnet til å farge pastaen ved å male med akrylmaling eller farging med filtmarkerte markører og la en time for å tørke helt. Kutt lengder av broderi floss lang nok til å vikle løst rundt en hals med en ekstra 3 inches lengde å bruke for å knytte en knute. Trekk flossen gjennom stykker pasta til halsen er full og bind hver ende sammen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------