Stilling: ovs0

Spring Craft Prosjekter for barn

  Våren er en inspirerende tid for barn å lage kunst og håndverk prosjekter, fordi sesongen handler om fornyelse av livet etter en lang, kald vinter. Ta en tur med barnet ditt rundt nabolaget ditt og oppdag sammen tegn på våren - fra dyrene til plantene - og underveis samle inn materialene du trenger for kunstprosjekter.

Ladybug Stones

Disse nyfrokostene er enkle å lage og kan gjøres av et barn så ung som 3 år med litt voksen veiledning . Glatte ovalformede bergarter er den beste typen for å lage disse skapningene. Bruk akrylmaling til å male hver nyfødt muffins hodet, vingene og flekkene, og lim på googley-håndflatene (tilgjengelig på en hvilken som helst håndverksbutikk) for en morsom berøring. For å legge til mer farge til nyfrokostene kan du male dem forskjellige farger, i stedet for bare bruk av tradisjonell rød.

Tin Can Herb Potter

Denne aktiviteten er perfekt for barn som har en grønn tommel og er 6 år eller eldre. Voksenovervåkning er imidlertid nødvendig. Bruk en gammel aluminiumskanne, stripping av etiketten. Bor hull i bunnen av boksen for å tillate vanndrenering. For å gjøre malingen malbar må du boksen med flytende gesso (tilgjengelig i de fleste kunstbutikker). La barnet male esken med akrylmaling eller plassere klistremerker på overflaten. Pass på at du legger et lag med steiner i boksen før du legger til jord og planten. Skriv plantenavnet på et lite rektangulært kort, fest det til en popsicle-pinne og hold det i jorda for enkel referanse.

Tissue Paper Flowers

Dette kunstprosjektet skaper en ideell gave til Mother's Day og barn i alderen 3 og opp kan delta. Klipp annerledes farget tissuepapir i rektangler (ca. 5-i-7-tommer) og stakk ca 15 stykker ovenpå hverandre (samme eller forskjellige farger). Brett bunken med trekksprekk i trekk og pakk enden av en chenille-stamme rundt midten av trekkspillet og fest det til seg selv. For å legge til flair, kutte endene av vevarkene slik at de er hakkede. Trekk hvert ark opp mot midten og gjør dette for begge sider, ark for ark. Hvis du har yngre barn, la dem velge fargene, men du må gjøre det meste av arbeidet for dem.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------