Stilling: ovs0

Sommer Håndverk og aktiviteter for barn Alder 10

  Sommertid for barn betyr ingen skole, varm, endeløs dager og kjedsomhet. Mens utendørsaktiviteter er flotte, kan regnfulle dager føre til moping rundt foran kjøleskapet eller fjernsynet. I stedet for å få dem til å se timer med tegneserier, engasjere barna i kreativt lek med et morsomt sommerhåndverk eller aktivitet. Disse håndverkene og aktivitetene kan gjøres alene eller med venner.

Fancy Flip Flops

Slå vanlige gummidusjsko til fasjonable fottøy. Kjøp flere par gummiplater, tilgjengelig hos dollarbutikker og håndverksbutikker. Få barnet ditt til å dekorere flipflops med silkeblomster, rhinestones, glitter, skall og fjær. Varme limpistoler fungerer best for dette prosjektet, så lim elementene på for et yngre barn og overvåke eldre barn og tenåringer.

Frukt og grønnsakshage

Neste gang du lager salat eller kokk, må du samle barnet ditt frøene. Skyll masse fra frø som agurk, tomat, grønn pepper, vannmelon og bønner. Å dyrke avokado, mango og frukt med harde groper, rengjør gryten av all masse og tørr. Poke tre tannplukkere inn i gropen for å danne en trekant. Legg puten i en kopp slik at tannplukkene holder det fra å dunke i vannet og la kun bunnen av gropen få vann. Gruven skal spire om to uker.

Plante frøene i kopper eller små blomsterpotter med en pose med pottejord. Merk koppene med typen frø og datoen. Vann frøene og hold dem i indirekte sollys. Frøene skal begynne å spire i en uke til 10 dager. Når plantene kommer til å være omtrent to inches høye, overfør dem forsiktig til leirepotter.

Girls 'Spa Day

Skjem bort jenta og vennene dine med en hjemme-spa-dag. Ordne et utvalg av morsomt spiker poler til manikyr og pedikyr. Gjør hjemmelagde ansiktsmasker av avokado og honning som er forsiktig på ung hud. Forbered fingermørk og iste og slapp av på avslappende musikk for jentene dine å slappe av.

Nature Hike Photo Safari

Planlegg en tur med naturen til din lokale delstatspark med barnet ditt. Forbered en liste over dyr, fugler, bergarter og blomster som han sannsynligvis vil se på denne parken, samt noen få sjeldne gjenstander. Innenfor en tildelt tid , få ditt barn fotografere så mange av elementene på listen som han kan finne. Belønne ham med premier som ingen ordrer for en dag eller en tur til iskremhuset for høy score.

Rock and Shell Necklace

Slå en favorittrock, et skall eller en del sjøglass fra dagen på stranden til bærbar kunst. Legg stein eller skall i midten av en 15-tommers lang stykke 22-gauge håndverkskabel. Wrap ledningen rundt fjellet eller skallet et par ganger. Vri endene av ledningen sammen tre ganger og danner en sløyfe med en del av den gjenværende ledningen. Klipp overflødig med en tang eller wire cutter, sørg for at det ikke er noen skarpe ender. String gjennom et stykke lær eller bomullstreng. Overvåk alltid barnet ditt når du bruker wire cutters og tanger.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------