Stilling: ovs0

Slik monterer du Resin Kit Statues

 

1.

Åpne harpiks statue settet. Fjern alle deler og instruksjonene. Åpne instruksjonene. Sørg for at alle delene er inkludert i settet.

2.

Rengjør hvert stykke grundig for å fjerne overflødig rester.

3.

Kontroller hvert stykke forsiktig. Se etter overflødig injeksjonsharpiksplast. Sand eller skjær av sporer eller støter før du limer harpiksstatuen sammen. Tørk av slipingsrester.

4.

Se på instruksjonene. Tørk de to første stykkene av statuen sammen, sørg for at brikkene passer riktig. Ta de to stykkene fra hverandre. Påfør et lag med superlim til statuen i det angitte området. Sett de to stykkene sammen igjen. La området tørke for den angitte tiden som er angitt på limetiketten. Gjenta prosessen med alle statuedelene.

5.

Fyll eventuelle hull mellom harpiksdelene med modellens kitt. Fyll luft hull i harpiks statuen med modell kitt. La kittet tørke i henhold til instruksjonene på etiketten.

6.

Slip de kuttede områdene og overflaten av statuen før du påfører maling eller en finishforsegler.

Resin statue sett er mest generelt laget ved injeksjon molding. En styrenplastikk er tvunget inn i formen til statuen. Delene selges som et sett som krever montering. Delene av statuen krever rengjøring, liming og muligens maling. En spesiell ACC-superlim eller epoxy lim brukes til å lime delene sammen. To typer superlim er tilgjengelig. Kjøp både en hurtiginnstilling tynn lim og en tykk, gap fylle lim for å fullføre prosessen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------