Stilling: ovs0

Slik fjerner du gravering fra sølv

 

1.

Kontroller at det graverte sølv er sterling sølv og ikke sølvbelagt. USAs lov og loven i mange land krever at sterling sølv blir stemplet og indikerer at det er sterling. Se etter et frimerke på elementet som leser 'sterling', 'ster'. eller '925' som disse frimerkene angir varen er sterling sølv. Sølvbelagte gjenstander kan være stemplet med produsentens navn, men det bør ikke forveksles med sølvinnholdstemplene.

2.

Sett på støvmaske for å beskytte lungene fra støv når du slipper sølv. Legg på beskyttelsesbriller for å beskytte støv mot å komme i øynene dine.

3. Bruk 220-grit våt / tørr sandpapir og begynn å snu graveringen ved hjelp av en sirkulær bevegelse. Fortsett å sand til det ikke er mer gravert design.

4.

Fjern riper fra sliping ved å bruke stadig finere griser med vått / tørt sandpapir. Begynn med 400 grit sandpapir. Sand i en retning. Bytt til 600 grit sandpapir og sand i vinkelrett retning til retningen du slengde da du brukte 400-grit sandpapir. Bytt til 800-sandpapir og endret retning igjen, slik at du nå slipper samme retning du gjorde da du slipes med 400-grit sandpapir.

Tips og advarsler

 • Bruk et roterende verktøy til å sitte raskere.
 • Ikke sand sølvplaten eller du sander bort sølvpletteringen.
 • Meget gamle gjenstander kan være sterling sølv og ikke være stemplet hvis de ble laget før loven ble satt på plass eller laget i et land som ikke krever kvalitetsstempling. Noen kjemiske eller mekaniske metoder for å sjekke om varen er sterling sølv eller belagt, kan skade gjenstanden hvis varen er forgylt siden testen kan fjerne plating på stedet der varen er testet.
 • Ta vare på når du slipper at du ikke forstyrrer andre design du ikke vil fjerne.
 • Gravering er prosessen med carving linjer i metall. Graverte design kan ikke slettes. Selv om prosessen med å fjerne gravering krever liten ferdighet å lære, er det svært tidkrevende å fjerne gravering. Avhengig av sølvdybden kan gravyr fjernes. Med tålmodighet og utholdenhet kan du fjerne gravering fra sølvsmykker, sølvtøy eller andre husholdningsartikler.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------