Stilling: ovs0

Simple Mother's Day Crafts for Kids

  Barna elsker å delta i håndverksprosjekter, og morsdag er en ideell tid til å skape kunstneriske prosjekter som gaver til mor. Uansett hvilken alder barnet ditt er, eller ferdighetsnivå han har, kan enkelt mors dagskunst for barn få hans kreative tanker flyter og ære sin mor på sin spesielle dag.

Window Clings

Danielle s Place er et nettsted som tilbyr tusenvis av gratis barnas håndverk og kunstprosjekter. Blant de tilgjengelige instruksjonsmaterialene er tre utskrivbare mønstre for barn å bruke, mens du lager morsmønsteret i vinduet. Velg og skriv ut designet du vil bruke og klipp et stykke klart vinyl bare litt større enn mønsteret. Tape vinyl over mønsteret og bruk en svart permanent maker for å spore designet på vinylen. Farge med gjennomsiktige maling og la det tørke helt.

Pasta Heart Plate

En av de enkleste mors dagens håndverk for små barn å lage er en pasta hjerteplate. Bruk en liten papirstilsplate i en hvilken som helst lys farge , tørre bønner eller nudler og lim, kan barna lage et egendefinert morsdagskort med minimal innsats. Tegn et hjerte på toppen av tallerkenen ved hjelp av hvit skole eller lage lim og plasser rader med små makaroni nudler eller tørkede erter og bønner over limen for å skape et hjerte. Du kan også bruke limet til å skrive 'Mamma' eller en personlig melding i midten, og deretter topp bokstavene med små nudler, erter eller bønner for å fullføre dekorasjonsplaten.

Papirbruntkort

En vanlig brun Papirposen kan holde barnet underholdt mens du lager en skreddersydd mors daggave. Bruk en liten papirkasse og kutt den inn i en firkant, et hjerte eller en form som du har valgt. Når du har kuttet posen, har du to identiske figurer. Hold dem lined opp jevnt for å lage tykkelse og / eller lomme for å holde små, lette gaveartikler. Bruk en hullpuncher til å lage en serie hull rundt kantene for et ensidig kort, eller begrense hullene til bunnen og sidekantene for å legge en lommelyktig åpning. Vev et dekorativt bånd gjennom hullene og knytt løse ender i en bue nær toppen eller bunnen. Bruk fargestifter, maling eller markører til å lage en egendefinert melding som utfyller kortet ditt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------