Stilling: ovs0

Shape Crafts for Kids

  Å hjelpe barn å lære å gjenkjenne former er et viktig grunnlag for matematikk, ifølge lærere u0026 rsquo; Lab (se referanse 1). For voksne og barn som behandler informasjon visuelt, tilbyr geometri en inngang i andre grener av matematikk. Personer som er kjent med geometriske konsepter, kan ofte bruke samme problemløsende ferdigheter til å utføre numeriske beregninger. Spill, aktiviteter og håndverk om former kan introdusere barn til geometri.

Svampstempler

Barn kan lage geometriske motiver med formfrimærer. Lag billige frimerker ved å kutte former fra vanlige rengjøringssvamper. Damp svampene i maling og stempler et stykke papir. Barn kan stemple formene tilfeldig på papiret for et abstrakt utseende eller kombinere former for å skape en geometrisk design. Utvid prosjektet ved å lage en form mobil. Stempelformer på to papirplater og kutte ut figurene på en av platene. Fest figurene til den andre tallerkenen med snor og heng i nærheten av et åpent vindu.

Festhatter

For å lage en papirfesthue som barna kan dekorere med figurer, tegner en halvcirkel med 8- til 10- tommers radius på et stykke farget byggepapir. Klipp ut halvcirkelen, form den i konisk form og lim eller lim den sammen. Legg til et elastikkbånd for å hjelpe hatten på plass under slitasje. Dekorer hatten med former laget av byggpapir eller kunstskum. Bruk hatter under en fest for å feire figurer.

Shape Rubbings

Øv på formgjenkjenning med fargestifter. Klipp en geometrisk form fra et stykke sandpapir og legg et stykke papir over formen. Fjern papirinnpakningen fra et fargestifter. Gni krystallet fra side til side på papiret for å avsløre formen under. Eksperimenter med teksturer ved å kutte former fra papp- eller plastduk.

Matformer

Lag figurer som er gode nok til å spise. Trekk sirkulære biter av frokostblanding på en streng for en sirkel armbånd eller halskjede. Bygg trekant, rektangler og firkanter med pretzel-pinner sammen med marshmallows. Bøy lakrisstrenger inn i nesten hvilken som helst form. Følg alltid sanitære retningslinjer og vær oppmerksom på eventuelle barns allergier før du spiser spiselig håndverk.

Halmformer

Bygg tredimensjonale former med strå. Skjær flere rørrenser i halvparten. Sett et halm over hver ende av en renserør. Rørrenseren vil passe ganske tett inne i halmen og vil bøye mellom strøer for å lage et hjørne. Fortsett å legge til strøer og bøye rørrensere for å lage tredimensjonale kuber og pyramider.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------