Stilling: ovs0

Scrapbooking Pattern Ideas

  Utklippsbokmønstre brukes ofte til å kle opp sidebakgrunner. Men mønstre brukes også langs grenser eller bak bilder selv. Bare velg ett mønster per side, fordi for mange mønstre kan se rotete ut. Bestem om du vil bruke mønstret kartong for bakgrunnen din eller kutte en kant rundt bildene dine. Hvis du bruker mønsteret for bakgrunnen din, bruker du vanlig papir som samsvarer med bildene dine for grensen. Du kan også bruke et mønster på grensen til hele oppsettet.

Daisy Pattern

Finn daisy mønstrert papir på din lokale håndverksbutikk. Legg bildet på siden, og kutt deretter en 1-tommers grøntgrense rundt bildene. Du kan lim bildet på papiret først slik at det er sikkert på plass. Klipp rundt tusenfrydene slik at du tydelig kan se hvert blomsttrykk rundt bildet. Dette er en tykk, men likevel attraktiv mønstret kant som fungerer bra med bryllup, baby og Generelle familiebilder.

Pæregrensemønster

Finn falske pyntepärler i hvitt og lilla. Bruk vanlig kortlager som bakgrunn og lim et hvitt og lilla perlemønster rundt kantene på siden. Dette er en enkel måte For å lage et mønster og kle opp grensen din, kan du også bruke samme konsept til andre pyntegjenstander, som blomster, sjarm og klistremerker.

Bakgrunnsmønster

Mønstrede bakgrunner er vanlige i utklippsbøker. Du finner omtrent ethvert mønster i håndverksbutikken, for eksempel babyfødder, ankler og blomster. Velg et mønster som passer godt med bildene dine. En rose-mønster bakgrunn fungerer godt med bryllupsfotografier, og blomster blander seg godt med vårtemaer. Mønsteret vil fungere som hele pag e bakgrunn. Plasser to til tre bilder på siden og legg til klistremerker og andre pyntegjenstander for å fullføre den.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------