Stilling: ovs0

Scrapbook Poem u0026 Page Topper Ideer

  Side toppers er festet til toppen av siden din, men dikt kan passe hvor som helst på papiret rundt layoutet ditt. Skriv ditt dikt i ledig plass ved siden av bildene dine. Toppers er dekorative striper av papir, ord eller andre pyntegjenstander som blonder, bånd eller omtrent alt som går over toppen av siden.

Center Poems

Skriv et dyptfølt dikt på dekorativt papir og lim dette papiret på midten av kortet ditt papir papir. Lim dine bilder rundt diktet. Legg til andre pyntegjenstander, som pressede blomster, blader eller andre dekorasjoner. Diktet er midtpunktet og bildene blander seg rundt det.

Tiny Pictures

Lag en side topper ut av små bilder. Plasser flere små, lommebokstørrelser på toppen av grensen til siden din. Du kan plassere bildene i en rett linje, eller skru dem litt for å gi dem et mer spredt utseende. Dette er en fin måte å bruke opp noen av de ekstra lommebokbildene som du kan få en bildepakke.

Bånd

Velg et bånd som passer til bildene på siden. Et lacy rosa bånd komplimenterer baby jente bilder, for eksempel. Velg forskjellige farger for å matche bildene på siden. Du kan også legge til mer detalj i båndene ved å lime på sjarm eller falske perler.

Inspirasjon

Å skrive et inspirerende dikt er ikke alltid lett, men det er noen ting du kan gjøre for å inspirere deg selv. Sitt i et rolig sted i hagen din, eller prøv å skrive når ingen er rundt. Se på iøynefallende bilder av blomster, solnedganger eller til og med bilder av galakser i universet. Prøv å beskrive dem og sammenlign disse elementene med andre objekter. For eksempel er jorden ofte beskrevet som en liten blå glitrende juvel midt i et stort univers.Normalt vil du unngå å bruke for mange adjektiver når du skriver en grunnleggende artikkel eller et papir, men denne regelen gjelder ikke for poesi. adjektiver på en balansert måte. Du kan bruke en rekke grunnleggende ord med adjektiver for å balansere setningen. For eksempel kan en gravid mor tenke på noe som, 'mitt liv er beriket som føle dine milde spark.'

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------