Stilling: ovs0

Scrapbook Playground Layout Ideas

  Mens spesielle helligdager og feiringer gir flotte scrapbook-sider, vil noen av de minner i livet du vil skatte mest, være de vanlige daglige aktivitetene til familien din, for eksempel å gå til lekeplassen. På grunn av alle de muntere farger, morsomme former og lykkelige smil, kan lekeplassfotografier inspirere noen livlige sider.

Farger og mønstre

Velg papir for å matche atmosfæren på lekeplassen. Hvis lekeplassen er plast med levende farger, bruk lyse primære og sekundære farger i oppsettet. Hvis lekeplassen er laget av naturlige materialer og dypere, velg jordformet, pastell eller nøytral farger for utformingen. Lekeplasser er også vanligvis fulle av interessante geometriske former. Når du velger papiret til lekeplassens utklippsboklayout, ser du etter papir som speiler fargene, teksturer og former i bildene. Legg bilder av lysbilder mot en bakgrunn med vertikale striper, eller runde rør og åpninger på polka dot-mønster. Ramme tre lekehus bilder med klistremerke papir som ser ut som knotty tre og pynte med raffia eller revet brunt papir for en rustikk følelse.

Surreal Playground Scenes

Hvis du ikke er fornøyd med den lokale parken som bakteppe for bildene dine , kan du lage din egen tegneserie-stil lekeplass for din utklippsbok layout. Ta bilder av alt utstyret med ingen på det, så vel som bilder av barna dine rundt og ha det gøy. Klipp forsiktig rundt bildene av barna dine som om du gjorde papirdukker, og kutt ut tett rundt kantene på utstyret også. Bruk en blå bakgrunn for himmelen med en grønn stripe over bunnen for gress, og legg til lekeapparatet og barna til å se ut som om de spiller på banen. Legg til noen skjærer, for eksempel et eple-tre, piknikbord, sol og skyer for å fullføre fantasy-scenen.

'Ups and Downs' Tema

Velg bilder som går med temaet, 'Livet har sine oppstart og downs '. Bilder av barn på teeter-totters, svinger, klatrerestiger og tau eller lysbilder er perfekte for å passe til dette utklippsboktemaet. Du kan plassere tittelen midt på siden og omgjøre den med mindre bilder av oppturer og nedturer på lekeplassen. Alternativt kan du lage en side med to bilder, en går opp og en kommer ned, for å kontrastere dem ved siden av hverandre. Bruk en morsom skrift for å lage banneret. Se etter papir med piler i mønsteret, eller bruk skjærpiler som utsmykninger.

'Stopp! Barn i spill' Tema

Bruk et stoppesignal dør kutt som et midtpunkt for en spilltema-side. Alternativt kan du ta et bilde av et ekte stoppskilt og trekke det inn i midten av siden. Lag 'politietape' med bånd eller lyse gule striper og skriv 'barn i spill' over det, og gjenta uttrykket for hele lengden av stripen. Du kan omgir stoppet med bilder av barn som spiller på parken og bruker stripene som sidegrens.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------