Stilling: ovs0

Safety Crafts for Kids

  Barndomspedagoger kjemper for å lære barna viktigheten av sikkerhet - fra brannsikkerhet og beredskap til trafikksikkerhet og grunnleggende førstehjelp. Barn trenger ofte å lære noen av sikkerhetsregler som voksne tar for gitt. Å gjøre sikkerhetshåndverk med barn kan hjelpe dem å lære viktigheten av sikkerhetsregler som gjelder i en rekke situasjoner.

Stopp skilt

Tegn en sekskant på et rødt tavla for barna å kutte ut. De kan da skrive ordet 'STOPP' på sekskanten. For å få poenget til stoppetegnet, gi barna et stykke svart papir som passer perfekt rundt en papirhåndklerull, og la dem først dekorere det med lim og glitter, og rull det rundt papirhåndklerullen og lim det inn plass. Når du har stiftet sekskanten på papirhåndklerullen, vil stoppet ditt være ferdig. Vurder å spille et spill hvor barna danser rundt i rommet til du holder opp et stoppskilt, hvor de kommer for å avslutte stoppet. Dette spillet vil være nyttig for å lære dem hva et stoppskjema betyr, spesielt når en kryssvakt holder den opp.

Førstehjelpssett

Hvert hjem skal ha sitt eget førstehjelpsutstyr, fullt utstyrt med forsyninger. Barna kan hjelpe til med å lage et førstehjelpskasse med en rød lunsjkasse og noen andre grunnleggende håndverk. Soaking boksen over natten vil gjøre det lettere å skrape av den opprinnelige etiketten, og barna kan tegne et stort rødt kryss på et stykke tagglass for å limes på plass. La barna dekorere boksen og etiketten med glitter, paljetter, knapper og tilleggskilt (for eksempel 'The Smith Family First Aid Kit'). Deretter dekke alle dekorasjonene forsiktig med tydelig kontaktpapir. Diskuter de forskjellige førstehjelpsprodukter som skal gå inn i settet og hvordan de kan brukes.

911 Collage

Det er viktig for barna å vite hvordan man ringer 911 i tilfelle en nødsituasjon. Gi dem gamle magasiner og aviser og utfordre dem til å kutte ut så mange 9 's og 1' s som de kan finne. Så vis dem hvordan du lager en collage ved å lime på sekvenser på 911 s over et stykke papir. Når de limer dem, må de gjenta 'Nine-one-one er for nødsituasjoner' igjen og igjen slik at de vil huske sekvensen. Sørg for å understreke at barn bare skal ringe 911 når det gjelder ekte nødsituasjoner, og få barn til å gi eksempler på hva disse tilfellene ville være.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------