Stilling: ovs0

Rose håndverk for barn

  Roser gjør passende håndverkstemmer for vår, sommer og Valentinsdag. De dobler også som attraktive gaver til bursdager, eksamener og andre anledninger. Med litt hjelp fra deg kan barna lage noen interessante prosjekter fra ekte roser og lage vakre roser og buketter av ikke-tradisjonelle syntetiske materialer.

Kaffefilter Roser

Barnene dine kan lage store, permanente roser fra kaffefilter. Samle så mange kurvfiltre i drikkekapasjer - ubrukte og tørre - som du d som for din bukett. Bruk matfarget vann til å fargelegge de oppskruede filtre en-for-en. Legg filtene flatt og la dem tørke. Brett filteret i halvparten, deretter i kvartaler. Klipp spissen av ca. 1/2 tommer fra kanten. Åpne filteret, klipp det fra midten til kanten slik at du har et bånd av materiale. Trim ytterkanten i et bølget mønster. Lakk en tre spydgrønn med markør eller barn 'maling. La det tørke. Start ved en kant, sakte rap filteret rundt spissen, legger blomstbladene dine i sirkler. Hold midt på blomsten med fingeren. pakket det helt, tape bunnen av rosebudet og dekselet med grønt papir. Du kan også tape på grønne papirblader.

Tørrroser

Hvis du har roser som bare skal åpne, kan du knytte dem sammen med snor og henge dem opp ned på et mørkt, ventilert sted i 10 dager . Få barna til å markere dagene på en kalender for å holde styr på.Hvis du har fullt åpne roser, kan du sette dem i en bøtte fylt med silikagelkrystaller. (Advarsel: Dette prosjektet er ikke for svært små barn, og det er nødvendig med voksen tilsyn.) Dekke hver del av blomstene og tett beholderen tett. La rosene forsegles i 10 dager ved romtemperatur. Etterpå, fjern dem, og du vil ha en bukett med bevarede, tørkede blomster.

Doilie Rose Craft

For en morsom, strukturert rose har barna kuttet flere doilies i kvartstykker. For en mer fargerik blomst, kutte forskjellige farvede doilies som appelsiner og røde å bruke på den samme rosen. Ta en vinkork og begynn på toppen, lim doiliebitene en for en rundt korken. Fortsett å sirkle doilies helt ned til bunnen av korken til du har full blomst. Fest en grønn eller brun rørrenser i bunnen av korken.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------