Stilling: ovs0

Resirkulert Ornament Håndverk

  I feriesesongen er det mulig å feire mens resirkulering. En måte å oppnå dette på er å skape juletrepynt fra elementer som du normalt vil kaste i søpla. Det er en billig måte å gjøre deg klar for ferien uten å gå over budsjettet ditt, mens du engasjerer unge i moroa.

Eggkartonger

I stedet for å kaste de tomme eggkartongene i søppelet, eller sende dem til resirkuleringssenter, bruk kartongene til å lage juletre ornamenter. Begynn med å kutte ut de enkelte eggcups for å lage klokkeformer. Dekorere med maling, glitter, paljetter og lim, forvandle klokkeformene til juleklokkene for å henge på treet. I stedet for klokker, mote diamantformet ornamenter ved å lime to klokkeformer sammen. For den inspirerte crafteren, ordne eggkroppene strategisk til geometriske former. Etter å ha skapt den ønskede formen, spray malingen og pynt ornamentet etter at malingen tørker, med lyse, glitrende dekorasjoner.

Cornhusks

På sommeren, når du nyter fersk mais på cob, må du ikke kaste bort cornhusks . I stedet for å kaste skinken, la den tørke grundig, slik at den vil være klar for et vinterbåtprosjekt. Fra det tørkede husk mote cornhusk ornamenter, som kan vare i generasjoner hvis opprinnelig tørket helt. Et populært cornhusk ornament er et dukkeaktig ornament som ligner en gutt eller jente. Et annet alternativ er å mote cornhusk i en bue, og pynte med bånd, blonder og andre festlige dekorasjoner. Heng enkelt fra juletreet etter å ha festet en liten wirepyntkrok.

Julekort og kaffe kan dekke

Vend de stakkene gamle julekort inn i ornamenter som gjør egnede feriegaver. Begynn med å skaffe et gammelt plastikklokksdeksel, som du vil bruke som en del av ornamentet. Ta et digitalt fotografi av ungdommen, og skriv ut en kopi, og gjør bildet riktig størrelse slik at den passer på den ene siden av det runde plastlokk. Etter liming av fotografiet på den ene siden av lokket, dekker den andre siden med et bilde kuttet fra et gammelt julekort. Fullfør prosjektet ved å dekorere omkretsen til lokket og legge til en prydkrok til toppen av bildet ornament.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------