Stilling: ovs0

Real Leather Håndverk

  Utforming med skinn kjøpt som huder eller rester inneholder verktøy som lærskjermer og akvarier. Stitching skinn innebærer også forskjellige symaskin nåler samt vokstråd. Grunnleggende håndverk er et godt kjøretøy for å lære om å jobbe med forskjellige lær samt de nødvendige verktøyene.

Læringsvirksomhet eller kredittkortholder

Lag en stilig forretnings- eller kredittkortholder med hår på skinn som kohud, måler 4 inches med 2 1/2 inches. Disse dimensjonene inkluderer en 1/4-tommers sømtillegg. Ikke pin mønsteret på læret. Hold mønsteret på plass med bindemiddelklemmer og kutt med en roterende kutter. Pass på at håret på læret vender ut og sy rundt tre sider, og la en side være åpen for kortene dine. Som et alternativ, legg skinntrim eller flett rundt kantene til en ren finish.

Lær Mini Mynt Pung

Arbeide med lærrester er en fin måte å lage mini skinn håndverk og unngå bekostning av en full skjul . Lag et mønster for et 3-tommers-to-2-tommers rektangel og et triangulært frontflapmønster. Klipp to rektangler for fram og bak og en trekant. Lag et hull med et skinnhullslag på spissen av trekanten for å sette inn et snap og juster det med en av dine rektangelformer. Pass på at du endrer maskinens syål og bruk vokstrådtråd som glir gjennom læret under sømmen. Plasser rektangelformene vendt ut og sy rundt, slik at den ene siden er åpen. Fullfør prosjektet ved å stikke klaffen på baksiden.

No-Sew Leather Bookmark

Resirkuler dine lærrester eller -skrap for å gjøre syke bokmerker. Klipp 2-tommers-7-tommers strips med skinnsaks. (Du må ha to striper per bokmerke.) Bruk et lærlokk eller øyetang for å lage et hull på ca 3/4 inches fra toppen av bokmerket. Pass på at hullene er justert. Pensel skinn lim på feil side av læret, vanligvis suede side, og la tørke. Legg til en hylse med øyelokkene på hullet. Fest dekorative bånd gjennom hullet for å fullføre bokmerket.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------