Stilling: ovs0

Quill Pen Crafts

  En quill er en fjær skrive utstyr som ble brukt før oppfinnelsen av blekkpennen. Det er et populært element å lage for Harry Potter eller trollkarl themed fester. Med noen forskjellige ideer kan du sette opp et quill-making håndverk, slik at hver av dine gjester går bort med en skreddersydd tjeneste.

Fjær

Bruke en faktisk fjær er en enkel måte å lage en quill penn på. Du finner håndflater av alle farger på de fleste kunstforsyningsbutikker. En tynn lim kan bidra til å feste hver fjær til en vanlig blekkpenn, noe som gjør fjæren til en brukbar skriveutstyr. Du kan til og med bruke fluffy strudsfjær, som også finnes på håndverksbutikker, for et eksotisk utseende.

Vevpapir

Vevpapirets delikate natur gir seg god til å lage fauxfjær. Klipp tre eller fire slanke ovaler fra forskjellige ark av vev og brett dem hver i halv lengdevis, noe som gjør en krone i midten. Fest hver på toppen av den andre med lim vil få en fladderende effekt som minner om en fjær. Fest dette til en blyant, som er lettere enn en penn og vil fungere best med vev.

Felt

En filtfylling kan gjøres ved å bruke bare ett ark med hvilken som helst fargefilt. Klipp en fjærform fra filten, slik at den peker i hver ende. Bruk saks for å kutte slitene opp og ned på hver side av filten, og gjør et fjærende mønster. Du kan bruke litt super lim for å feste dette til en blekkpenn.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------