Stilling: ovs0

Puppy Page Ideas for Scrapbooking

  Dyr er en del av familien, så de fortjener et sted i utklippsboken sammen med alle andre. Fra den tiden din nye valp kommer til å leve med deg, skriv inn minnene slik at du kan verdsette dem ved å gi valpen noen av sine egne scrapbooking sider og layouter. Det er mange søte temaer og lunefull design du kan bruke til å lage spesielle hundesider bare for din pup.

Plukk av kullet

Lag en hel scrapbooking side rundt dagen du plukket valpen din ut og tok ham hjem. Gi bilder av familien din første reaksjon på ham, hans første reaksjon på deg, et familieportrett utenfor kjæledyrbutikken, eller en av ham blir drevet hjem for første gang. Hvis du allerede har fått din pup og ikke tok med kamera , bruk de første bildene du tok av ham. Inkluder fotokopier av hans papirarbeid, lisens eller andre minner fra anledningen. Skriv ned valpens viktige statistikk, beskrivelse og noen detaljer om hans opprinnelse, akkurat som du ville ha en babybok.

Valpekjærlighet

Minnesmerke de første dagene da du ble forelsket i valpen din. av de to sammen med deg, eller av valpen din og andre medlemmer av husholdningen, krammer, knuser og lærer deg å kjenne hverandre. Opprett en 'valpelove' tittelbanner øverst på siden, og legg til noen hjerteformede dysekutt eller embellishments. Gi god plass til journaling slik at du kan skrive om hvordan valpen din fanget ditt hjerte.

Acrostic Poem

Bruk valpens navn til å lage en acrostic poem klippbokside. Dette gjøres ved å skrive bokstavene i navnet vertikalt ned til venstre på siden, og tenke på et ord som beskriver ham for hvert brev. Skriv ordene på tvers av siden. For eksempel kan navnet 'Rascal' være 'Rambunctious, Adventurous, Sneaky, Curious, Adorable, Lovable.' Sett sammen en scrapbooking side med bilder som illustrerer noen av disse egenskapene best.

Dog-Gone Funny

Hold et kamera klar når det er en valp i huset, fordi hun når som helst kan gjøre noe morsomt. Tittel på en valpklippbokside eller layout som 'Dog-gone Funny' og avslør noen av valpens mer humoristiske øyeblikk. Se etter hundematapapir og pyntegjenstander med bein, hydranter eller matboller. Mens et bilde er verdt tusen Ord, litt journaling kan bidra til å gi detaljer om arrangementet eller forvandle valpens eventyr til en historie. Skriv detaljene på gavekortene og legg dem bak fotografiene for å spare plass på siden.

Doggie Frame

Lag en fullfunksjons fotopagina til valpen din ved hjelp av favoritthunddekorasjoner for å lage en kranslignende ramme. Alt du trenger er et stort portrett av hunden din for å lim på kort, kutt i favorittformen din: kvadrat, sirkel, oval, rektangel, stjerne eller hjerte. Bruk en samling små dekorasjoner, som bein, hundhus, poteutskrifter, steker, gummiboll og andre ting som minne deg om hunden din. Omslut bildet med et pent oppsett av embellishments, overlapp dem for å legge til tekstur og dybde i layouten.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------