Stilling: ovs0

Prosjekter for gamle stengebord

  Gamle gjerdebrett, noen ganger referert til som gjenvunnet tre, er nyttige for et bredt spekter av prosjekter. Treet er verdsatt for sitt antikke utseende og dets evne til å låne et rom eller hjem en rustikk stemning. Gamle gjerdstolper er spesielt verdifulle hvis de kommer fra et gjerde fra et gammelt familiens hjem eller nabolag. Dette gir treet personlig mening. Det gir også et hus med en historie å fortelle om kilden til treet i prosjektet.

Bilderamme

Hvis de gamle gjerdeskortene har personlig mening, bør du vurdere å omdanne dem til en antikk og rustikk treverk. Dette er et enkelt prosjekt å fullføre på bare noen få timer. Det krever også få verktøy. Klipp bare platene i fire strimler og hammer stripene sammen. Lim et glassvindu til baksiden. Legg til metallskrapbookingfot hjørner på baksiden for å holde et bilde på plass. Overvei å plassere et gammelt bilde av deg eller din familie for å forbedre vintagefesten.

Bird House

Bredden på de fleste gamle gjerder er ideell for fuglehusvegger. Å lage en birdhouse er også et ganske enkelt trebearbeidingsprosjekt for en nybegynner å takle. Før du begynner prosjektet, bestem deg hvor du vil sette fuglhuset og skissere et design. Deretter merker du gjerdene, klipper dem og bygger fuglhuset. La fuglhuset være uferdig for ikke å ødelegge det antikke utseendet til det gamle treet. Du kan også velge å forlate toppen av gjerdet slik at det fortsatt beholder utseendet til et gammelt gjerde.

Navnplater

Mange boliger har et skilt eller plakk i eller utenfor hjemmet som viser familien Navn. Også mange babyrom viser barnets fornavn. Du kan bruke gamle gjerdssteder for å vise disse navnene ved å hugge dem inn i skogen. Først skiss navnet på treet for å sikre at det er jevnt fordelt og rett. Deretter bruker du et skarpt utskæringsverktøy for å forsiktig skære treet bort. Vær forsiktig med veldig gammelt tre som det kan splitte hvis du bruker for mye press. Du kan også legge inn en navneplate under postkassen eller på forsiden av oppkjørselen din.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------