Stilling: ovs0

Pie Plate Crafts

  Etter julen eller Thanksgiving-ferien, er du bundet til å ha leftover aluminiumsbrettplater. En morsom måte å gjenvinne dem, er å lage kreative håndverk med barn, for eksempel ferie ornamenter. Du kan lage alle typer former og dekorere dem uansett.

Pannekake Ornamenter

Ta din favoritt kakeskytter og spor den inn på midten av en aluminiumsplateplate, eller tegne ditt eget design, for eksempel en halvmåne eller stjerne. Kutt ut formen. Bruk enden av en skje til å trykke design i aluminium. Lim på dekorasjoner, som paljetter, juveler og bånd. For hengeren må du tape en sløyfe monofilamentlinje (fiskelinje) på baksiden av ornamentet, eller slå et hull inn i toppen av ornamentet og knytt et stykke garn gjennom det.

Pie Plate Tambourine

Lag en enkel tamburin med to identiske aluminiumsplater. Ta en av platene og pus åtte hull inne i felgen på platen, fordelt jevnt, omtrent 1 tommers fra hverandre. Ta den andre pajeplaten og kutt ut flere små sirkler av aluminium. Poke et lite hull i midten av hver sirkel for å danne janglene. Fest hver jangle til hullene du poked i tallerkenen, ved hjelp av papirvridbånd. Slå de små sirklene tett i den ene enden av vridbåndene, så de henger løst fra tamburinen.

Pie Plate Fish

Ta to identiske pajeplater. Sett dem sammen med bunnene vendt utover. Stift de to platene sammen rundt felgene. Plattene danner fiskens kropp. På to stykker tung plakatpapir tegner figurer for fiskens hode, en topp og bunnfin og fiskens hale. Spor fasongene på hvert stykke plakatpapir og klipp dem ut. Du bør ha to av hver form. Stift hodet, halen og finstykkene sammen langs alt, men den ene siden. Du trenger en side åpen for å feste den på kakeplatene. Fest brikkene til pajeplaten med stifter, plasser hver etter ønske. Dekorer hele fisken ved hjelp av maling eller markører.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------