Stilling: ovs0

Pencil Holder Ideas

  Vanligvis er blyantholdere runde eller firkantede og bare kjedelig å se på. En håndlaget blyantholder vil legge til pizazz i området der blyantholderen holdes og være en samtalebit. Uansett hvilken smak eller individuell stil du har, kan du lage en rekke håndterte blyantholdere.

Strålepenneholder

Klipp 40 strøer til høyden på en tom, ren grønnsakskanne. Mal inn- og utvendig kan i hvilken som helst farge tempera-maling. La malingen tørke helt. Legg inn dobbeltsidig klebrig tape rundt utsiden av boksen. Legg stroppene en for en vertikalt rundt boksen. Du kan ikke bruke alle ryggene, eller må klippe mer, avhengig av størrelsen på ruggene og boksen.

Craft Stick Pencil Holder

Lakk 30 jumbo trær håndverk pinner grønt med håndverk maling. La pinnene tørke. Lim pinnene til en liten, ren kaffekanne med klebrig lim. Hvis du ikke har nok hengsler til å dekke boksen, må du male flere pinner og legge dem til boksen når de er tørre. Tie to stykker garn eller bånd rundt boksen for ekstra sikkerhet for pinnene og for å legge til et dekorativt preg. Bruk puffmaling til å skrive navnet eller en melding på pinnene. Plasser klistremerker i ethvert tema du ønsker på pinnene.

Lady Bug Pencil Holder

Rul et stykke rød modelleringsleir inn i en 5-tommers ball. Rull et stykke svart modelleringsleir inn i en 2-tommers ball. Skyv de to ballene forsiktig sammen slik at ladybug har et hode og en kropp. Skyv ned på ladybug litt for å gjøre bunnen av ladybug flat. Lag en linje ned midt i ladybugens kropp med en blyant. Rul seks svarte stykker av modelleringsleir for å danne 1/2-tommers baller. Legg ballene inn på ladybugens kropp og trykk ned. Ballene skal se ut som løkfugl. Lag øynene og en munn på løkens hodet med et spiss av blyanten. Legg blyanten inn i hver av mariehøns flekker og trykk ned til spissen og brunbrunken av blyanten ikke lenger er synlig. La blomstrende blyantpenne tørke i minst 24 timer før bruk. Hvert hull vil holde en blyant.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------