Stilling: ovs0

Papirplater Carnival Crafts for Kids

  Mange barn og voksne liker å gå til karnevaler. Med de flimrende, fargerike lysene på pariserhjulet, den distinkte lukten av buttery popcorn og følelsen av bomullsstykke som smelter i munnen din, er det lite rart. Ved å bruke noen papirplater og noen håndverk, kan både voksne og barn nyte

Cotton Candy

Mange mennesker kan ikke gå på karneval uten å kjøpe litt søtt, klebrig bomullsstykke. Med dette bomulls candy håndverket, kan de lage sine egne uten alle de sukkerholdige bivirkningene. Du trenger en papirplate, fargede bomullsbolter og lim for hvert barn. Hvert barn trenger fem eller seks bomullsballer som har samme farge. Ha barna strekk bomullsbollene slik at de vil dekke papirplaten helt, så kan de lim bomullen på plass. For å få denne båten til å se mer realistisk, gi barna med en cellofanpose (tilgjengelig hos håndverksbutikker) for å holde deres 'bomullssuite', og få dem til å knytte sine poser stengt.

Clown

Barn ser ofte frem til karneval i håp om å se klovner eller å ha ansiktene deres malt som en klovn. Ved hjelp av en papirplate og noen enkle konstruksjonspapirformer, kan de lage sin egen klovnevenn. Få barna til å kutte ut forskjellige former som trekanter, sirkler og ovaler, for å være klovnens nese, øyne og kinn. De kan kutte en halv sirkel for klovnens store, grinende munn. For hår, la dem bli kreative og dumme. To store sirkler vil gi deres klovn et blikk av puffy hår, mens to trekanter vil se ut som hår peker utover. Hvis de vil, kan de også lage en topp lue for deres klovn ved å limte et firkant på toppen av et rektangel (rektangelet vil være den delen som sitter direkte på klovnens hode mens torget vil være den delen som står over det ). Bare få dem til å forlate øynene av ansiktet hvis de vil gjerne slå dette clown-ansiktet til en maske for seg selv. De trenger å kaste sammen Platen litt der øynene ville være, så kutt to halvkretser som vil være fulle sirkler når de utfolder platen. De kan lim et håndflate til bunnen av klovnens ansikt, slik at de kan holde det foran sitt eget ansikt.

Pariserhjul

Hva ville et karneval være uten rides? Et pariserhjul kan være Kjernefysisk symbol på karnevalet. Med to papirplater og noen blyanter eller markører har Crayola et håndverk som lar dem lage sine egne. Få ungene til å tegne eiker og lys til pariserhjulet på en av papirplaten. å lage interessante design med en rekke farger på denne platen. På den andre platen kan de tegne seter og folk rundt kanten. Med en hullpunch kan en voksen lage syv hull rundt utsiden av begge platene omtrent en tomme fra kanten av platen samt en i midten av dem begge. (For midten bruker du et skarpt saks for å peke et hull.) Barn kan da legge platen oppå hverandre og skyve en blyant gjennom hvert hull De trekker deretter platene fra hverandre rundt fem tommer, slik at de kan se begge platene. Ved å snu blyanten i midten, kan de slå pariserhjulet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------