Stilling: ovs0

Nederlandsk håndverk for barn

  Å arbeide med håndverk med barna dine kan være en viktig måte å knytte sammen med dem. Du kan også bruke håndverk prosjekter for å lære barna dine om andre kulturer og land. Dette kan være spesielt viktig for foreldre som har emigrert fra hjemlandet og som vil at barna skal være kjent med sin arv. Det er mange ikoniske nederlandske symboler, inkludert deres flagg, vindmøller eller tulipaner, som foreldre kan innlemme i et håndverkprosjekt for å lære barna sine om Nederland.

Vindmølle

Vindmøller er en gammel del av Nederland som folk fra rundt om i verden knytter seg umiddelbart til landet. Bruk origami til å lage vindmøllebladene. Du kan knytte vindmøllen til en blyant med en messingklips. Du kan også knytte vindmøllen til et vridd papirbukk med en messingklips. Dekorer koppen med en dør og et vindu. Som barna dine bygger vindmøller, snakk med dem om historien om vindmøller i Nederland og forklar hvordan vindenergi fungerer.

Dutch Hats

Tradisjonelle nederlandske hatter er stive hvite bonnets som skygger helt i ansiktet. Vis dine barns bilder av nederlandske barn som bærer tradisjonelle nederlandske klær. Snakk om symbolikken til klærne og hvordan den oppsto. Deretter lager nederlandske hatter med barna dine. Klipp ut et stykke rektangulært stykke hvitt papir. Overlappe to hjørner på slutten av papiret og stift dem sammen. Legg deretter den overlappede delen på baksiden av hodet og stift to strenger på midten av hver side av papiret. Fest hatten på barnets hoder.

Tulipaner

Snakk med barna om tulipandustrien i Nederland. Forklar for dem hvordan tulipaner vokser og hvilken type vær som er best for tulipanveksten. Også snakk med dem om tulipandustriens historie. Når du gjør dette, må barna dine male bilder av tulipaner med akvareller. Hvis barna er veldig unge, tegne tulipanoversiktene for at de skal farges.

Tøfler

Tøfler er en annen ikonisk del av nederlandsk kultur. Snakk med barna om opprinnelsen til tøfler og deres betydning i nederlandsk kultur og nederlandske bønder. Vis dem bilder av nederlandske barn i dag iført tresko. Disse treskoene er ofte malt i lyse farger med blomsterdekorasjon. Mens du gjør dette, må barna dine male noen premade tøfler. Du kan kjøpe disse tøfler på velutstyrte håndverksbutikker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------