Stilling: ovs0

Mikrofonhåndverk for barn

  Mikrofoner kan nytes av barn når de spilles med som leketøy. De kan late som de er en berømt person som gjør et intervju på TV eller synger som en rockestjerne. Det er ikke vanskelig å lage en mikrofon fra husholdningsartikler, og håndverket kan fungere godt for et regnværs prosjekt.

Rock Star Microphone

Påfør en liten Styrofoam ball med lim. Rull ballen rundt en tallerken sølvglitter for å belegge den grundig. Denne ballen vil være mikrofonens hode. Klipp et hull i ballen som er stor nok til en ende av en svart markør for å passe inn. Vik markøren inn i ballen og legg lim rundt hullet for å holde den på plass. Lim et stykke sølvstreng, ledning eller bånd til den motsatte enden av mikrofonen for en strømledning.

Papirmikrofon

Legg et stykke kartong på bordet med lengre sider på toppen og bunnen. Rull papiret i en sylinderfront til venstre mot høyre og fest det med tape eller lim. Krymp et stykke cardstock inn i en ball. Fest ballen til den ene enden av kartongrøret. Mal hodet og håndtaket av mikrofonen svart og la det tørke. Tillat barn å dekorere mikrofonen med maling av andre farger, perler og andre småbarnsartikler.

Toalettrørmikrofon

Dekorer et tomt toalettpapirrør med markører, maling, perler, fargestifter og andre håndverk. Vask en stor del av aluminiumsfolie inn i en ball for å sitte på enden av røret. Tape eller lim ballen på mikrofonhåndtaket for å sikre den. En streng eller ledning kan legges til motsatt ende.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------