Stilling: ovs0

Meksikanske håndverk ideer

  Håndverk prosjekter er alltid hyggelig for barn. Prøv å lage meksikansk-tema håndverk hvis du lærer en leksjon på kulturen, feirer Cinco de Mayo eller bare prøver å tenke på noe praktisk og enkelt å gjøre.

Lyden av musikk

Et instrument langt brukt i latinamerikansk musikk er castanet, eller finger cymbal. Castaneter er små biter av tre slitt på fingrene og klikket sammen med en sanges slag. Materialene du trenger for å lage dine castaneter er saks, flaskehett, papp, klistremerker, markører og superlim. Først tegner du en oval som er smal, men bredere enn flaskehetten på pappa. Det skal være litt kortere enn din hånd. Kutt ut. For det andre, dekorere begge sider med markører og klistremerker; fold den ovalt i halvveis. Tredje, lim en flaskehett til hver ende inne i kartongstrimmelen, kantet kant ned. La det tørke helt, og du har en enkel castanett.

Overlegen Keramikk

Mexico er kjent for sin vakre keramikk; Den rike historien til denne utsøkte keramikken går tilbake i århundrer. Lag din egen ved å bruke rimelige terrakotta potter, som er tilgjengelige i størrelser fra store urner til miniatyr to-tommers potter. Dekorer potten din, men du vil. Bruk rød, hvit og grønn, som er fargene til Mexico, som din inspirasjon. Prøv å male et veggmaleri med en meksikansk tema på potten. Eller se på nettet eller i bøker for fotografier av autentisk meksikansk keramikk og gjenskap designen på potten din. Og du er ikke begrenset til å bruke bare maling; Prøv å lim på fargerike stoffskrap, perler, knapper og små fliser i mønsteret du vil ha.

Bemerkelsesverdig Rattle

A u0026 quot; maraca u0026 rdquo; er en latinamerikansk rattle. Opprinnelig ble maracas laget ved å sette frø eller småstein i en hul gourd. Lag din egen maraca i tre enkle trinn. Du trenger en tom vannflaske med lokket, maskeringsbåndet, markørene eller malings- og popcornkjernene. Fyll først flasken en fjerdedel full med kjernene og tett skruen på lokket. Deretter skal du helt dekke vannflasken og lokket med maskebåndet. Til slutt, tegne eller male på iøynefallende design i strålende, levende farger. Deretter rist det opp!

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------