Stilling: ovs0

Magic Crafts for Children

  Utføre magiske triks er en aktivitet barna nyter. Legg til noen håndverksprosjekter til festen din for å sørge for at et barns magiske handling er fullført. Ingen tryllekunstner er komplett uten tilbehør som en topp lue og trollstav, og noen tips og kunnskaper kan sikre at barnets magiske triks er klare for et publikum.

Topphatt

En topphatt er midtpunktet i mange magiske triks, som å trekke en kanin eller bukett med blomster fra hatten. Du kan hjelpe den lille som lager en topphattfartøy med litt svart byggepapir. Bruk ett langt rektangulært stykke papir som du kan forme i en sylinder for å lage toppdelen, og bruk en stor sirkel med midtkuttet ut som randen. Fest disse med tape eller lim og legg til en tykk hvitt papirkledning.

Magic Wand

Ingen tryllekunstner kan fullføre et triks uten sin tryllestav, og barnet ditt kan la fantasien løsge å skape sin egen stafettpinne. Bruk en trepinne eller pappstaven fra en renserør som basen på staven. La barna dekorere elementene med maling, markører, glitter og papir for et skreddersydd utseende.

Cape

En kappe kan ta en vanlig tryllekunstner fra amatør til profesjonell. Gi barna et stort torg av stoff og forskjellige pyntegjenstander for å dekorere den. Bruk stofflim til å feste patcher, filtstykker og paljetter, og hjelpe barnet ditt til å skrive navn i dekorativt skript på baksiden. Fest litt streng på toppen av kappen slik at den kan knyttes rundt en ungers hals.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------