Stilling: ovs0

Lunsjpose Tyrkia Håndverk

  Lunsjpose kalkun håndverk er billig og lett for barn å lage. Disse håndverkene kan gjøres når som helst på året, ikke bare på Thanksgiving. Det er flere kalkunhåndverk å velge mellom som passer selv for barn med førskolealder.

Vanlig Tyrkia

Fyll en lunsjpose en fjerdedel av veien med smuldret avis for å lage kalkunens hode. Vri resten av posen slik at den gjør en lang hals. Klipp et hull i en lunsepose som er ca 6 inches i diameter. Skyv 2 tommer av kalkunens nakke inn i hullet. Hvis nakken ikke passer godt, plasser du tape rundt det området hvor nakken og kroppen møtes. Legg lunsjposen med hullet i den med smuldret avis til den er to tredjedeler full. Legg et gummibånd rundt enden for å holde Klipp inn fem sirkler ut av en annen lunsjpose. Lim dem på baksiden av lunsekassen, i lag hvor gummibåndet er. Fest wiggly øyne til kalkunens hode. Tape en deflatert ballong til kalkunens ansikt, rett under øynene, for vattlet.

Felt Feather Turkey

Tegn striper som er 5 tommer med 1 tommers start ved åpningen av en lunsjpose. Fyll lunsjposen halvveis med krøllet avis. Legg et gummibånd rundt lunsjposen, rett under stripene, for å holde avisen fra avisen. falle ut. Fest vekk øyne til ansiktet av en skje. Klipp et rødt stykke filt i form av et hjerte og et oransje stykke i en trekant. Filtstykkene skal være små nok til å passe på mindre enn halvparten av ansiktet på skje. Lim det røde stykket av filten under øynene, opp ned, slik at det ser ut som en wattle. Lim den oransje trekant på toppen av wattle for det er sikt. Skyv skjeens håndtak inntil lunsekken, slik at det ser ut som et hode og en nakke. Klipp to trekanter av brun filt og lim dem til bunnen av kalkunen for å ligne føtter. Tegn en sløyfe på kalkunens kropp, under skjehalsen. Kutt inn mellom hver av stripene på kalkunens hale slik at de ser ut som fjær.

Tyrkiapuppet

Sett en lunsjpose på et bord med klaffen vendt opp. Spor begge hendene på rød, gul og oransje byggepapir og kutte dem ut. Du burde ha seks byggepapirhender. Tegn øynene, en nese og en vattle på klaffen på lommeposen. Lim en oransje hånd på hver side av lunsjposen, like under klaffen . Snu lunsjposen over og lim de resterende hendene rundt toppen og sidene av lunsjposen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------