Stilling: ovs0

Leire Molding Ideas

  Leire er en naturlig støpbar substans som er lett å jobbe med, og holdbar nok når det herdes gjennom baking eller lufttørking. Et billig kunst- og håndverksmateriale, leire er et av de mer brukervennlige og rimelige materialene til prosjekter. Barn spesielt elsker å jobbe med leire, da eventuelle feil gjøres (mens leiren er myk) er lett å korrigere.

Clay Sand Castles

For dette prosjektet er det best å ha et bilde av et slott å tegne ideer fra. Fra et fotografi eller en illustrasjon kan du forme tårnene, tårnene og tårnene av et slott ut av selvtørrende leire som Crayola Model Magic. En pin eller tannpirke fungerer best for fine carving detaljer. Bygg slottet som skilt deler for å gjøre det neste trinnet med å påføre sand lettere. Før leiret herdes, ruller de enkelte delene forsiktig i en sandbakke, eller fukt leireflatene og påfør sanden. De enkelte stykkene knyttes sammen ved å smøre sømmer med en liten

Figur

Clay er et flott medium for å lage menneske- og dyr figurer. Detaljer som hår, pels og fjær kan legges ved å bruke vanlig husholdning gjenstander, som tannplukkere og fine hårkamper. Bas ic leirer markedsført mot barn, for eksempel Play-doh, er gode for å lage figurer, men profesjonelle leire figurmodellerer vil ofte bruke Sculpey leire. Super Sculpey er en rekke Sculpey leire som kan males etter herding. Clay molding prosjekter kan involvere populære tegneseriefigurer, videospill tegn, superhelter eller familie kjæledyr. For de virkelig ambisiøse, kan flere figurer bli laget og ordnet som en del av en diorama.

Ornamenter

Lufttørtel, solgt av selskaper som Crayola, er et brukervennlig materiale som er perfekt for skulpturering Jul ornamenter og krever ikke en ovn å bake i en herdet tilstand. Et eksempel på et leirebasert pyntprosjekt innebærer å blande en liten ball med lufttørr leire med vann i en plastpose og å knytte til en pudding-lignende konsistens dannes. Strenger av myknet leire kan deretter klemmes ut av et hull i et hjørne av posen for å danne hvilken som helst ønsket form. Etter at leiren har herdet seg, kan den dekoreres med tempura-malinger og strammet med et bånd for hengning.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------