Stilling: ovs0

Lag en Clay Tobacco Pipe

 

1.

Løsne en ball av leire om størrelsen på en golfball. Arbeid litt vann inn i den med hendene hvis den er tørr eller smuldrende, og knead den til den er lett å jobbe med og myk. Fordel ballen i to like stykker.

2. Lag en av leirebitene i en ball, rull den deretter med en leirepinne i et ark mellom 1 / 8- tommer og 1/4 tommer tykkelse.

3.

Klipp et rektangelstykke fra arket som måler 5 tommer og 2 tommer og avskall det av arbeidsstasjonen. Hvis du har problemer med dette, bruk en pannekake-svinger for å hjelpe deg å skrape opp leiren uten å ødelegge formen.

4.

Lag røret. Løs leire rektangelet rundt bambusspissen i lengderetningen. Bli med leire til seg selv hvor kanten møter den andre siden av rektangelet, og trim bort overflødig leire med en håndflate. Smør sømmen av leiren med en våt finger til du ikke lenger kan se en sprekk.

5.

Lag skålen. Fra den gjenværende leire trekker du og danner en ball om størrelsen på en pingpongball. Trykk ballen mot arbeidsstasjonen din for å flate en del av den. Vend denne figuren over, og trykk en finger inn i midten av den flate delen for å danne hulen i bollen, klemme på skålens sider for å utvide dem.

6.

Lag et hull i siden av bollen. Trykk en tannpirke inn fra utsiden for å trenge innvendig, og vri den litt for å utvide hullet.

7.

Fest de to stykkene. Plasser den ene enden av det hule rør over hullet i bollen på utsiden. Seal stykkene ved å smøre leiren i leddet med en våt finger.

8.

Lag en ball av aluminiumsfolie for å stramme røret når leiret tørker.

9.

Brenn leiret i ovnen i henhold til produsentens instruksjoner.

Mens sigaretter forblir det mest praktiske og populære middel for tobakksrygge, er løs tobakksentusiaster og de som nyter gammeldags anakronisme, fortsatt å beholde tradisjonen med røykepusten i live. Hvis du er en rørsamler med interesse for leireforming og avfyrt keramikk, kombinerer du dine interesser for å lage ditt eget funksjonelle leire. Basisformen til tobakksrør er enkel i funksjon og form, men en som tillater kreativitet og forfining.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------