Stilling: ovs0

Kunstprosjekter ved hjelp av Popsicle Sticks

  Craft sticks er et allsidig verktøy som kan brukes til mange barnas håndverk. Popsicle pinner er et kostnadseffektivt håndverk for store grupper av barn som leirgrupper, kirkeklasser eller en aktivitet i et klasserom - barn vil være spesielt entusiastisk hvis de får lov til å spise de velsmakende Popsicles først.

Blyantholdere

Lakk eller tegne 15 håndfliser for å lage en blyant. Ta en tom toalettpapirrull og spor slutten av på et stykke papp og kutt det ut. Lim det til toalettpapirrullet for å lage bunn for blyantholderen. Lim håndflatene på toalettpapirrullen med klebrig lim. Plasser gummibånd rundt blyantholderen til den er tørr, og fjern deretter gummibåndene. Dekorer blyantholderen med klistremerker eller utklippsbokutskrifter.

Craft Stick Mummy

Klipp to håndtakspinner i halv, slik at du er igjen med fire stykker. Lim brikkene til en trehåndsskje med limpotter for å danne to armer og to ben. Fest en limpotte til 'skjelettet' og legg en lengde av muslin kuttet i en 1-tommers bred stripe på limen. Fest muslinen rundt pinnene for å lage mummien. Tetning det en annen limpute. Lim på to googly øyne til skjehodet.

Coasters

Klipp ut et stykke papp som er 5-tommers firkant. Lim 11 håndflatestikker side om side på toppen av pappa, dekker det. Dekorere coaster med glitterlim, eller lim på paljetter eller rhinestones. Du kan også bruke markører til å farge coasteren.

Popsicle Stick People

Bruk en jumbo-størrelse båt til å lage en kropp, og mini båter for å lage armer og ben. Lim mini båtpinner på jumbo håndflatene. Bruk rørrensere til å lage klær. Vri rørrengjørene i fargene du ønsker rundt håndflatene for å lage klær. Bruk en fin-markert markør for å lage et ansikt på jumbo-håndtaket. Lim eller pakk rørrensene rundt hodet for å lage hår.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------