Stilling: ovs0

Kunst og håndverk Money Making Ideas

  Hvis du er på jakt etter en hjemmebasert forretningsmulighet og har talent innen kunst og håndverk, er svaret bokstavelig talt i håndflaten din. Ta kunst og håndverk du allerede liker å lage, og utvikle en markedsføringsplan for å selge håndarbeidet ditt for å vinne. Tilbud dine varer engros til forhandlere, sett opp en messe på en kunst og håndverk rettferdig, eller selg artikler på Internett.

Tegnehåndverk

Tegneserier kan tjene penger som selger tegninger til kunstbureauer, magasiner og gratulasjonskort selskaper . Hvis du har ferdighets tegning med blekk, kan du tilby blekktegninger av private hus, mennesker eller berømte landskaper. Tegn blyant eller kull skisser av en serie industrielle landskap, og selg dem gjennom et kunstgalleri eller på din egen private utstilling. Lag egne plakatplakater med morsom grafikk. Sketch folk på gata som karikaturer for noen raske penger fra håndverk.

Maleri Håndverk

Reisende er alltid på jakt etter minnesmerker av sine ferier. Vurder å lage oljemalerier av populære turiststeder og markedsføre dem til butikker i nærheten av de stedene du maler. Malte vinglass, carafes, vaser og krukker med små scener. Offer vindu maleri til lokale butikker. Maleri sesongmessige temaer kan øke synligheten i den travle høysesongen.

Trehåndverk

Bygg tilpassede trevesker med glassplater til samlere. Søk gjennom gamle bøker, magasiner og kalendere for utskrifter som kan bli innrammet og solgt på markeds- eller håndverksarrangement. Lag og selg gammeldags drager. Lag sjakksett med interessante brikker, og selg dem enten i butikk eller håndverk messer. Trehagepynt er populære håndverk: prøv trillebår, små benker og ønsker brønner. Et hagesenter kan kjøpe disse varene fra deg til videreselge.

Smykkefremstilling

Det virker som kvinner aldri kan ha for mye smykker. Vurder å lage noen biter og markedsføre dem til lokale butikker. Vurder å bruke materialer som er populære i området. Hvis du er ved stranden, kan du innlemme lokale skjell. Eller tilby tilpassede smykker designtjenester til spesielle anledninger og bryllup.

Levering av håndverk

Hvis du ikke er kunstnerisk tilbøyelig, kan du fremdeles tjene penger ved å bruke kunst og håndverk ved å være leverandør. Folk liker håndverk fra andre deler av verden, som Sør-Amerika, Afrika og Asia. Selg disse elementene fra en importør, eller bli importøren selv. Når du reiser, spør om håndverkere 'markeder om eksport av håndverk til USA.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------