Stilling: ovs0

Kjøkken Fabric Håndverk

  Kjøkkenduk håndverk kan gjøres for å matche fargen og stilen på kjøkkenet eller kjøkkenene til vennene dine. Lag en rekke tilbehør for ferie, gave-giving eller håndverk-salg varer. Tøy og trim valg vil avgjøre om elementene er egnet for uformell eller elegant kjøkkeninnredning.

Appliqued kjøkken te håndkle og potholder

Det er ingen spesielle sy ferdigheter som trengs for å applique kjøkken te håndkle og potholders. Et jern-på lim lim som kalles smeltbar nett, kan forvandle stoff til strykeapplikasjoner. Grav gjennom resterende stoffskrap, gamle klær eller lintøyskap for det perfekte stoffet for å lage matchende tehåndklær og potholders. Kjøkkenhåndklær og potholders kan kjøpes billig på lokale dollar eller rabatt butikker. Gi de ferdige settene som gaver, og mottakerne vil aldri vite at du brukte nesten ingenting på dem. Skyll hjemmet ditt for ting som skal brukes som applique mønstre. Fargesider, kakesklippere og sporte bilder fra stoff er bare noen få ideer. Etter at du har stryket smeltebanen på baksiden av stoffet, kan du spore og kutte ut figurene og deretter stryke dem til håndklær og potholders. Fullfør kantene med en enkel zigzagsting for å sikre dem til bruk.

Plasser mager og bordløper

Du kan lage stoffmatter og bordløpere med kjøpte eller resirkulerte stoffer. Grav gjennom forsyningen av eksisterende plassmatter og bordløpere til bruk som mønstre. Klipp to stykker for reversible stedmatter og løpere, eller ett stykke fra storvevstoff, fra kantene til kantene.Plasser matter og løpere laget av gamle dyner eller quiltet stoff er enkle å lage. Bare kutt ut formen og legg til en binding med stoffstrimler eller forspenningstape.
Dekorér de ferdige matter med flate dekorasjoner for å holde briller eller retter fra å tippe over. Maling stenciling, stempling eller strykeapplikasjoner er enkle og raske prosesser.

Forklær

Forklær er raske kjøkkenprosjekter og gjør fantastiske gaver til innflytelsesfester, bryllup eller døgnboere. Stoffskjørtet kan gjøres ved å bruke kjøpt stoff, kjøkkenhåndklær eller til og med setet til et gammelt par jeans. Forsøke størrelsen på skjørtet. Sy en kappe eller legg til trim til side og bunnkanter. Strimler av stoff, bånd eller bånd kan brukes til båndene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------