Stilling: ovs0

Kids 'Statue of Liberty Crafts

  Hjelp barna dine til å lage håndverk basert på Frihetsgudinnen, som ligger på Ellis Island i New York. Disse håndverkene er perfekte prosjekter for å skape rundt den fjerde juli ferie eller annen gang du vil lære barna dine om landet. Mens du lager håndverket, sørg for å snakke med barna om hvor Frihetsgudinnen kom fra og hva den representerer.

Frihetsgudinnenkrone

Ha barna kle seg som Frihetsgudinnen med sin egen Frihetsgudinnen krone og fakkel. Bruk papirplater til å lage kronen, tilpasset kronen til hodet til hvert barn. Du må kutte ut en halv sirkelseksjon av en tallerken slik at den passer over hvert barns hode som et pannebånd. Klipp ut trekantede stykker fra en annen papirplate for å få poengene til Frihetsgudinnets krone. Pass på at du bruker seks trekanter som er ca. 4 tommer brede i foten og 6 tommer høye fra spiss til underlag. Mål hvor du skal plassere trekanter slik at de plasseres jevnt på kronen. Lim alt sammen, og maler alt grønt.

Frihetsgudinnen

For å hjelpe til med å fullføre utseendet på Frihetsgudinnen, la din egen hjemmelagde fakkel gå med kronen. Gjør fakkelhåndtaket ut av et tomt papirhåndkle eller toalettpapirrør. Klipp litt kartong eller plakatbrett for å ligne toppen av brenneren, sett den rundt toppen av papprøret og lim dem sammen. Pass på å male fakkelen helt grønn. Lim noen gule vevspapir inn i fakkelens topp, krum det slik at det ligner flammer. Du kan bruke en rød markør for å lage høydepunkter i vevpapiret.

Flotte Frihetsgudinnen

Lag en plast brus eller vannflaske og vask den ut. Denne flasken vil være grunnlaget for en miniatyrstatue. Etter at flasken er fullstendig tørket, lim en popsicle til flasken for å danne statuenes hevede arm som holder fakkelen over hodet. Lim en rørrenser til den andre siden av flasken og bøy den i midten for å danne statuenes andre arm. Fyll en ball av aluminiumsfolie i toppen av flasken for å gjøre hodet og dekk alt med hvitt papir. Lag en krone av byggepapir, og lim den til toppen av hodet. Gjør fakkelen ut av konstruksjonspapir, så vel som statuenes tablett, og lim dem på plass. Farg alt med markører for å fullføre prosjektet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------