Stilling: ovs0

Kids Arts u0026 Crafts With Bees

  Bier gjør en søt kunst og håndverk motiv for vår og sommer håndverk. Disse håndverkene bringer cheeriness av humlebiet til barna dine u0026 rsquo; håndverk bord. Disse prosjektene er billige å gjøre med de fleste av forsyningene som standardpris for den gjennomsnittlige crafter. De passer for både hjemme- og skolebyggeprosjekter.

Bumble Bee Straw Hat

Dette prosjektet lar deg kombinere hatter med håndverk ved hjelp av et bietema. For å gjøre dette prosjektet trenger du en stråhatt, silkeblomster, kartong-eggkartong, maling, pakningsbobler, limrørrensere, målebånd, duct tape, gulpompom, håndverkstøy. Klipp eggkoppene fra kartongen og kutt hjerteformede vinger fra emballasjeboblene. Lim to eggkopper sammen og sett inn vingene mellom de to koppene. Mal koppene gult. Vri en rørrenser rundt kroppen for å lage bee u0026 rs sorte striper. Lim inn de tåkeformede øynene på pompom og la bees antenner fra en rørrenser. Fest pompomhodet på kroppen. Spol opp målingstråden og sett den inn i hatten, fest den til innsiden av hatten med kanaltape. Fest den andre enden av ledningen inn i biet. Lim silke blomster til hatten. Bien vil se ut som at hun flyr over blomstene.

Bee May Day Basket

Feire blomstene i mai med en bee May Day basket. For å gjøre denne kurven, trenger du byggepapir, gul akrylmaling, lim, en stifteenhet, googly øyne, pompoms, gult bånd og rørrensere. Krøl konstruksjonspapiret opp slik at det blir kegleformet og stift sammen. Ved å bruke malingen legger du gule striper til bee's kropp. La malingen tørke.
Klipp ut et sirkulært stykke byggepapir til bee-ansiktet og lim to pompoms med googly-øyne på dem. Lakk en liten munn og rosenrød kinn i ansiktet også. Lim ansiktet til kroppen. Lag et sett med antenner med rensemidler og pompoms og fest på ansiktet med lim eller stifter. Stift et bånd på kroppen for å fungere som kurvens håndtak. kurven med blomster.

Bee Picture Frame

Du kan veksle en bilderamme du kjøper i dollarbutikken, inn i et bee håndverk. Bruk en farget plastramme med en tykk kant, håndverkskum, T-skjorte lakk og lim. Lag en bee fra håndskum og lim. Når det er tørt, lim det til hjørnet av rammen. Dekorér biet og resten av rammen med T-skjorte-maling. Du kan gjøre ting som å legge til et ansikt til biet, morsomme bee-relaterte ord og sprø design til rammen. La alt tørke i henhold til instruksjonene på maling.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------