Stilling: ovs0

Katt i hatten håndverk

  Katten i hatten av Dr. Seuss er en klassisk barnas bok. Denne boken inspirerer barn til å lære og utforske verden rundt dem. Lesing av boken er et bra pedagogisk verktøy for barnet ditt, men du kan forlenge læringsopplevelsen ved å Katten i hatten håndverk er en morsom måte å forbedre barnets lærerfaring.

Striped Hat

Den berømte rødhvite stripede lue er en av de mest kjente De mest gjenkjennelige varemerkene til The Cat in the Hat. Lag din egen ved å rydde ut en gammel havremelkanne. Klipp tykke, to til tre tommer røde og hvite striper av byggepapir og lim dem på beholderen, alternerende røde og hvite striper. Punch hull på hver side av beholderen ved den åpne enden. Trekk bånd gjennom hullene for å holde hatten på. Lag en kant ut av hvitt papir. Klipp papiret i en sirkel som måler tre inches større enn den sirkulære åpningen på beholderen. Lim randen til hatten. Når alle limene er tørre, kan hatten brukes.

Thing 1 and 2 Finger Puppets

Fest to røde rensemidler rundt fingeren din til det ikke er noen rensemiddel igjen for å vikle. Bøy ut den øvre enden av hver renser, en til høyre og en til venstre (disse gjør armer). Lim en hvit pom pom på rørrenseren over armene (for et hode). Klipp en blå pom pom i halv og lim halvveis på det hvite hodet. Lim øynene og nesen på hodet. Gjenta denne prosedyren for å lage Thing 2, ved hjelp av den andre halvdelen av den blå pom pom for Thing 2 's hår.

Katt i Hat Finger Puppet

Vri en rød rørrenser rundt fingeren tre svinger. Vind en hvit rørrenser på fingeren mellom svingene på den røde renseren. Vend dem sammen resten av veien for å lage hatten. Lim hatten på en hvit pom pom, sørg for å lime øynene og nese på pom pommen. svart rørrenser i trekant ører og lim på hatten. Vri to svarte rensemidler rundt fingeren, slik at de to øverste endene er bøyd ut for armer. Lim en svart røretrør på baksiden av kroppen til en hale. Lim hodet på legemet. La limet tørke før du spiller.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------