Stilling: ovs0

Kartongtips

  Kartong er så mye en del av livet som mange ikke tenker mye på det. Det er ganske normalt å kaste bort det eller resirkulere det når det er mulig. Du kan imidlertid ikke liker å kaste bort noe. Hvis du er interessert i tips om hvordan du bruker kart på nytt, er det mange ideer tilgjengelig.

Lagring

En gammel, men solid boks av enhver størrelse eller form kan omdannes til en pen oppbevaringsbeholder. Velg et interessant stoff eller bruk en gammel trykt duk eller et ark. Lim stoff til hver side av boksen. Hvis det har et lokk, dekk det også. Dekorer dekselet med blonder, gamle knapper eller noe pyntegjenstander. Nå kan du lagre dine skatter og gi en gammel boks et nytt og nytt liv.

Frakt

En gammel pappkasse fungerer som en fraktkartong. Du kan også pakke inn varene du sender i papp fra gammelt frokostblanding, granola, kattemat eller mange andre forbrukerprodukter. Ekstra papp innpakket rundt de tingene du sender, legger til beskyttelse. Reservekort, gjemt rundt tomme mellomrom, forhindrer bevegelse under frakt også.

Mønster

Kartong er perfekt for å lage mønstre for maler. Spor og skjær mønsteret av papp for å lage mønstre for andre håndverksprosjekter som trebearbeiding eller quilting. Mønstrene, når de er merket og plassert i konvolutter, lagres enkelt i boksene du allerede har laget for lagringsformål.

Husholdninger

Enkelte enkle bruksområder for papp er veldig praktiske. Bruk gamle skobokser i skuffer for å lagre sokker, undertøy og skjerf. Kartpusler er enkle å lage også. Lim et bilde til papp og kutt det opp i puslespill. Du kan også lage mulch for hageområder. Legg pap ned, suge det med vann og dekk det med ugress, blader og gressklipp.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------