Stilling: ovs0

Instruksjoner for en Pfaff 1122

 

1.

Velg en nål som passer for stoffet du skal sy. Sett inn en nål i nålestangen og stram skruene.

2.

Velg tråd i vekt og farge som passer for stoffet. Hvis du ikke allerede har en full spole, må du gjøre en med spolens spindel på toppen av maskinen. Bytt til hele spolen og trå maskinen.

3.

Juster stingtypen, stinglengden og stingbredden som passer til prosjektet. Du kan bruke et stoffskrap for å teste sømmen før du begynner å sy. Juster spenningen om nødvendig.

4.

Sett opp baksporet som skal syes når du starter eller avslutter en søm. Velg AB-knappen for å aktivere startspor, og CD-knappen for å aktivere avslutning av backtracks. Skriv inn antall sømmer i hver del av backtracket ved hjelp av plus- og + (+) og minus (-) -tastene. De fire verdiene som vises, stemmer overens med fremsømmer ved starten; omvendt masker i starten; omvendte masker på slutten; og fremsting på slutten.

5.

Sett prosjektet under nålene og legg syfoten ned. Sy prosjektet ditt. På slutten av hver søm eller før du beveger stoffet, bør du trekke nålen og undertrådene stramt og kutte dem slik at prosjektet ikke lenger er festet til maskinen. Legg igjen flere tommer tråd som henger ut av nålen.

6.

Ta vare på symaskinen din ved å utføre regelmessig vedlikehold ved ferdigstillelsen av hvert prosjekt. Slå av maskinen og bruk en liten, myk børste for å fjerne støv og lint fra krokekroppen, nålen og spolen. Maskinen bør oljes ukentlig ved hjelp av Pfaff symaskinolje.

Tips og advarsler

  • Backtrack-funksjonen er en nyttig måte å lede maskinen til å sy over egen tråd på forsiden av sømmen, som vil forhindre at sømmen blir unraveling under bruk eller vask.
  • Ta vare på en symaskin. Hold alltid fingrene, klærne og håret vekk fra bevegelige deler og følg alle sikkerhetsanvisninger i symaskinens bruksanvisning. Du kan laste ned en håndbok gratis fra Pfaffs nettsted.
  • Pfaff Hobby 1122 er en inngangsnivå symaskin designet for uerfarne kloakker. Hobby 1122-pakken inneholder også en rekke sying føtter og tilbehør, for eksempel maskinnåler, spoler, en søm ripper og en penselbørste. De ni innebygde masker inkluderer en knapphullssøm. Praktiske funksjoner som lett tråder og drop-in tråden tråder vil hjelpe første timers å komme i gang raskt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------