Stilling: ovs0

Informasjon om forskjellige typer tekstilbørster

  Stoff pensler er designet spesielt for å trykke maling i forskjellige typer stoffer som denim eller bomull. I motsetning til en vanlig pensel, som kan legge maling på stoffplaten, legger de stive børstene av stoffbørster seg på maling, slik at de kan gripe fibre og unngå å flakse.

Rundbørster

Runde tekstilbørster brukes for presisjon når du maler på stoffer. De kan lage poeng eller forskjellige breddeslag, avhengig av børstens størrelse. Mindre runde børster er bedre for fine detaljer når du maler tekstiler, men med hvilken som helst størrelse, er nøkkelen til stoffmaling å stikke på hvor mye trykk som brukes på hvert slag. Runde tekstilbørster kommer i størrelser fra så lite som 1 mm til 2,5 mm til større 8 mm med 18 mm versjoner.

Flatbørster

Flate tekstilbørster, i motsetning til runde børster, har en mer firkantet form med definerte kanter. Når du maler på en hvilken som helst type stoff, er disse børstene spesielt nyttige for skygging. Formen og fastheten i børsten blander og fyller store fargestenger mer effektivt. Som runde stoffbørster, desto mindre flatbørsten er, desto mer detaljert arbeid kan du produsere.

Bristle Materials

Fabric pensel kommer i mange typer materialer, men den viktigste kvaliteten er bustestivheten. Et vanlig, billigere syntetisk materiale som brukes i mange tekstilbørster er nylon. Nylonbørstestivhet hjelper maling lettere til stoffet. En annen type materiale som brukes til tannbørstebørster er hoghår. Som nylon skaper hoghår en stivere børste som er ideell for stoffmaling. Standardprisen for tekstilbørster avhenger hovedsakelig av børstens materiale og størrelse, men andre faktorer som håndtaksmaterialet kan påvirke prisen. Nylon og hog hår pensler kan variere fra $1 til $7, mens høyere kvalitet syntetiske stoff pensler kan være så dyrt som $15 til $20 per pensel.

Skumbørster

Skumblekk pensler er forskjellige fra andre tekstil pensler fordi de absorbere og påfør større mengder maling enn en børste børste. Skum stoff børster kan komme i mange former, inkludert en standard håndtert versjon eller forskjellige størrelse dabbers og swabs. En vanlig bruk for skumstoffer børster er slipsdødende fordi de er enklere å bruke enn blekkflasker når man bruker farge. Som runde og flate børster krever skum børster fortsatt trykk for å sikre at malingen holder seg fast og holder seg på stoffet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------