Stilling: ovs0

Ideer for bruk av akrylgarn

  De fleste strikkere og kroketre kan ikke kaste bort garn bort. Det samler bunnen av prosjektposer, eller plastbeholdere fylt under sengen, eller det ser ut til å formere seg i skapet. Hvis din samling av akrylgarn er voksende utenfor din kontroll, er det tid for å finne noen passende prosjekter for å bruke den.

Kjøkkentilbehør

Hvis du kan hekle litt, eller hvis du vil lære, prøv en 'tawashi' eller japansk parabolskrubber. Disse små, fargerike elementene er tradisjonelt strikket i akrylgarn, og det finnes mønstre for alle typer smarte former, inkludert blomster, pinwheels og frukt. Akrylgarn har lavt smeltepunkt, så det er ikke det beste valget for varme pads. I stedet kan du prøve å lage et tårnstopp som du kan sy på et håndkle og feste til skuffen.

Chemo Caps

Hvis du kjenner noen som har mistet håret fra kreftbehandlinger, må du lage noen kjemokapsler. Eller ring dine lokale kreftbehandlingssentre for å se om de aksepterer donerte kjemokapsler. Fordi disse hatter skal passe tett, tar de små mengder garn, og du kan strikke eller hekle dem raskt. Sørg for at du bruker mykt akrylgarn, og velg mønstre uten sømmer som kan irritere ømte skalper.

Granny Squares

Afghanerne er store, men de kan starte små med granny squares laget med små mengder flere garn. Du må ikke vente til du har nok garn til å avslutte, bare gjør firkantene mens du går. Dette er også et godt prosjekt for en kirkegruppe eller håndverksgilde.

Amigurumi

Bruk ditt akrylgarn til å hekle en flok katter, en dam full av ender eller et tre fullt av apekatter. Disse små utstoppede dyrene kalles 'amigurumi', japansk stil antropomorfe skapninger. Du trenger ikke å vite mange heklesømmer for å lage disse lekene - bare enkelt hekle.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------