Stilling: ovs0

Hvordan sette perler på et Pandora lærarmbånd

 

1.

Brett ditt Pandora lærarmbånd i halvparten. Legg armbåndet på en flat overflate med den brettede enden som peker mot høyre og sølv ender til venstre.

2.

Ta en sølvende til høyre, så det ligger bare utover brettet. Dette bør skape en andre brett til venstre. Gjenta med den andre sølvenden. Du bør nå ha to skinnfeller til venstre, og en skinnfelt på høyre side ligger mellom de to sølvendene.

3.

Klem de to brettene til venstre sammen. Skyv hvor som helst fra en til seks perler på armbåndet. Bestil dem tilfeldig eller i et mønster, og sørg for at de går med ditt nåværende ensemble.

4.

Skyv enkeltfoldet og de to sølvene slutter gjennom de to løkkene på den andre siden . Vri enkeltsløyfen og sølvendene rundt de to løkkene og bind en knute. Slip på armbåndet.

Tips og advarsler

  • For et håndlaget utseende, brett ditt Pandora lariat armbånd i halvparten. Skyv en perle på brettet og støt den inn i sølvendene på lariatet. Fest en enkelt knute i armbåndet ved siden av perlen. Fortsett til armbåndet er fullt av knuter og perler. Slip sølvendene på armbåndet gjennom den falsede sløyfen på den andre siden for å ha på seg.
  • Pandora lær armbånd har en lang, lariat-stil skinn ledning med silvery metallender. Perlene selv kommer i en rekke stilarter fra rhinestone lampearbeid til keramiske, tre og semi-edle perler rundteller foret med gull eller sølv gjennom hullene. Disse armbåndene gjør et stilig og praktisk valg for dem som elsker variasjon, men ønsker ikke en stor smykker samling. Du kan strengperler på ditt lærarmbånd i en annen stil og hver dag, avhengig av antrekk og humør.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------