Stilling: ovs0

Hvordan reparere et lærveske

 

1.

Rengjør alt smuss, støv, smuss og en oljeaktig rester fra tårområdet. Dette vil sikre en ren, sterk binding mellom læret på saken og klebemiddelet du bruker til å reparere det.

2.

Eliminer de tøffe kantene ved å kutte den til jevnt kantet form. For å unngå hull som skyldes strekking, kutte tåren i en ikke-polygonal form, for eksempel en sirkel eller annen rundet kant.

3.

Match fargen av saken med et stykke skraplær eller med et lærplaster. Mange produsenter vil selge prøvestykker av læret som deres gjenstander ble laget av.

4.

Klipp av skrapskinnet slik at det samsvarer med hullets form på sak. Gjør lappen omtrent halvparten av en millimeter større på alle sider.

5.

Skru av læret rundt kantene på kuttet du bare har laget med en finvekt sandpapir.

6.

Dekk de lakkede områdene i læret og lappen med en bomullspinne dypt i alkohol. Dette vil forhindre at læret tørker ut og vil gjøre læret mykt og lett å jobbe med.

7. Legg på lim i hullet i saken og siden av lappen som holder seg til hullet i saken. Hvis det er materiale under hullet, påfør limet der og undersiden av plasteret. Hvis det ikke er noe materiale under hullet, påfør limet på innsiden av hullet og på utsiden av toppen av plasteret.

8.

Fest plasten til saken, skyv overflødig skinn av lappen under kanter av tåre og påfør trykket på lappen.

9. Legg på skinnbalsam på området av lappen, arbeider den med tommelen og trykker ned kantene på kuttet i saken for å flate dem ut.

Reparere et lærveske er en ideell måte å forlenge livet til en nyttig artikkel av ditt daglige liv. Det er også en utmerket måte å spare penger på. Prisen på et nytt lærveske er betydelig sammenlignet med prisen på grunnmaterialene som kreves for å reparere et eldre lærveske. Med de riktige materialene kan du reparere et tilfelle, så det virker ubeskadiget.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------