Stilling: ovs0

Hvordan male et ansikt som et dyr

 

1.

Velg dyret du vil male på ansiktet. Kontroller at du har de riktige fargemalingene som passer til dyret du vil male.

2.

Finn et klart og enkelt bilde av dyret. Legg merke til hovedtrekkene som definerer dyret, som whiskers på en katt, striper på en tiger eller flekker for en leopard.

3.

Tegn oversikten over et ansikt på papir bruker en blyant. Design dyret på ansiktet før du maler. Planlegging hvor du vil male funksjoner og hvilke farger du vil bruke, vil hjelpe deg med å unngå feil.

4.

Velg en logisk rekkefølge for å male designet. Å dekke ansiktet i en farge vil gi deg en solid base som du kan legge til funksjoner til. For eksempel starter du med en oransje base og legger til hvite striper som gir ansiktet ditt et tigerutseende.

5.

Forbered ansiktet som skal males. Vask og tørk ansiktet for å sikre at du har en ren overflate for kunstverket ditt. Klipp håret tilbake med bobbypinner slik at det ikke kommer i vei for maleriet.

6.

Damp en svamp ved å dyppe den i en kopp vann. Klem ut overskytende vann, dyp svampen i den valgte basisfargen og påfør det første laget av maling. Hvis du er nybegynner, unngå øynene og leppene, da de er delikate områder av ansiktet. Hvis du maler dem, vær forsiktig med trykket du bruker og bruker mindre maling.

Damp en pensel med vann og dypp den i malingen. Begynn å legge til funksjonene til det valgte dyret. For eksempel, bruk små svarte prikker over nesen og legg rett rette linjer over kinnene for å representere en kattens visp.

Bygg opp funksjonene i henhold til design og maleri.

9.

Vent på at malingen tørker helt, og be den enkelte om å lukke øynene. Sprøyt hårsprayet lett over malingen. Dette vil holde malen ferskere lenger.

10.

Vask ansiktet med varmt såpevann for å fjerne malingen. Ansiktsmaling er vannbasert, slik at de lett fjernes med god vask.

Tips og advarsler

 • Pass på at du lar deg tørke hvis du er
 • Når du maler basfargene, begynner du fra nesestøtten og bruker faste feieslag for å gi jevn dekning.
 • Hold dyredesignet ditt enkelt og fargerikt for maksimal effekt.
 • Sørg for at du demper svampen og penselen før du legger til maling, men fjern så mye vann som mulig for å sikre at sterk farge overføres til ansiktet.
 • Ansiktsmaling er en fin måte å jazz opp på barnas fest eller en fancy kjole kostyme. Å gi barn, venn eller familiemedlem en midlertidig ny identitet som dyr krever noen grunnleggende verktøy og forberedelser. Hvis du er uerfaren, desto mer Du praktiserer jo bedre kunstverket ditt blir. Å ha de riktige verktøyene, gjør jobben enklere. Pass på at du kjøper ansiktsmaling, ettersom håndverksmaling kan skade huden.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------