Stilling: ovs0

Hvordan lage parachute menn som barnas håndverk

 

1.

Kutt en 12- til 15-tommers diameter sirkel ut av en handlekurv eller søppelpose. Form den ved å brette den inn i en firkant og trimme kantene på den åpne siden. Bruk veldig skarpe saks for å unngå å rive plastet.

2.

Kutt seks 30-tommers stykker av streng. Tanntråd fungerer veldig bra for dette prosjektet, men en hvilken som helst lettvektstreng er effektiv.

3. Legg på fallskjermens kropp på en flat overflate og plasser seks små stykker tape på like avstander rundt omkretsen svært nær kantene. Dette forsterker plasten på de punktene hvor du vil feste strengen.

4. Punch hull gjennom de tapte kantene av posen med stansen og tråden strengen gjennom hvert hull . Slå av strengen for å sikre den til fallskjerm.

5.

Mål ned 20 tommer fra fallskjerm og bind alle strengene sammen i en enkelt knute. Dette etterlater flere tommer fri streng under knuten for å sikre handlingsfiguren din.

Legg din handlingsfigur på knuten og løp to av strengene under armene og knytt dem bak hodet. Fest de resterende strengene rundt figurens midseksjon.

Pakke fallskjermen ved å klemme toppen av fallskjermen i to fingre og skyve hånden til bunnen. Forsiktig forsegle Strikkene rundt fallskjermen til den ligger mot figuren som en ryggsekk. Finn et åpent rom og start fallskjermbildet ditt ved å kaste det i himmelen så høyt du kan. Fallskjermbildet skal fange luften og flyte til bakken.

Tips og advarsler

  • Denne størrelsen fallskjerm fungerer best for en liten handling figur mindre enn 4 tommer høy. Eksperimenter med større skygger og tyngre figurer.
  • Når kampen slår opp, kaller en bakgårdsmesse med actionfigurer en endring i strategien. Start et luftangrep med fallskjermsparere ved å lage din egen fallskjerm ut av varer du har hjemme. Parachute leker er enkle å lage og tilby barn en uforglemmelig leksjon om fysikk av drag og tyngdekraften i prosessen. Dette er et enkelt håndverk for en regnfull dag, og gjør en kul festaktivitet for en militær- eller luftfartstema bursdag. Den beste delen er at dette prosjektet kan oppnås raskt med repurposed materiale du har rundt huset.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------