Stilling: ovs0

Hvordan lage kunstig papir

 

1.

Slå opp skrappapir i kvartstørrelser. Bruk alle de samme fargene og teksturene til papiret for å få de beste resultatene. Bruk vanlig papir, eggekartonger eller avis.

2.

Fyll blenderen med papirstykker. Hell varmt vann inn i blenderen, fyll det til randen. Tapp blenderen. Pusse den på lav til papiret og vannet blander seg i en tykk masse.

3.

Hell papirmassen i et stort plastrør. Spre ut et ark av filt over arbeidsområdet.

4.

Dyp et vindu skjerm i papirmassen. Trekk den opp igjen. Det skal være et tynt lag med papirmasse på toppen av skjermen. La denne massen dryppe i omtrent et minutt. Svamp toppen av papiret for å fjerne så mye fuktighet som mulig.

5.

Vri skjermen raskt over filmen. Løft skjermen; Det skal være et rektangel med papir på filten. Svamp papiret forsiktig. La papiret tørke i ca 48 timer. Klipp den inn i arbeidbare stykker med skarp saks.

Tips og advarsler

  • Farg hvit hvitløkpapir ved å legge til noen dråper matfargestoffer til blandingen. < / li>
  • Lag grønn bevegelses håndverk papir ved å røre hvite blomsterfrø inn i den ferdige papirmassen før du ser på det.
  • Å lage håndlaget håndverk papir gir en måte å resirkulere papirskrap. Hvis du gjør det riktig, gir du oppskrift med håndtviste papir deg veldig fint, mykt papir for å lage håndlagde gratulasjonskort og originale akvarellmalerier. Selv om håndlaget håndverk papir ikke blir så fint som butikk, gjør papiret underholdende og kan ta opp en regnfull ettermiddag.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------