Stilling: ovs0

Hvordan lage kule ting ut av konstruksjonspapir

 

1.

Velg et mønster eller prosjekt som passer for alderen til personen som lager brikken. Enkle pop-up-kort eller stand-up stjernemønstre er tilgjengelig gratis online og vil være egnet for små barn.

2.

Skriv ut mønsteret og spor det på byggepapir. Skjær ut figurene med saks. Påfør hvitt lim på brikkene som krever lim. Bruk papirclips som klemmer for å holde limede deler sammen mens de tørker. Dekorer prosjektet med fargede markører, glitter, bomullsballer, små havskjell eller andre dekorative elementer.

3.

Last ned et gratis mønster for et japansk dyr. Klipp ut designet med saks og lag forskjellige toner av samme farge for å skape skygge. Lim dine lag sammen og legg til detaljer som øyne eller fjærårer. Monter og lim ditt avanserte papirhåndverk sammen for å danne en liten papirstatue som er egnet til visning.

4.

Lag robottekasser av papirbåt. Last ned opptil åtte ark mønstre for en enkelt robot. Overfør mønstrene dine til byggepapir og detaljér designene når du kutter dem ut. Samle robotformene med lim og papirclips for å lage hele byer med forskjellige robotformede skapninger.

Tips og advarsler

  • Avanserte papirhåndteringsprosjekter er tilgjengelige som er svært komplekse og detaljerte. Ofte når de er ferdige, ser de ikke ut som byggepapir. Disse prosjektene stimulerer matematikkferdigheter og komplekse formbyggingsteknikker.
  • Konstruksjonspapir er et tykt papir med mettet farge. Dette papiret brukes ofte i grunnskole klasserom som et foretrukket kunstmedium på grunn av sin fleksibilitet, lyse farger og enkel kutting og liming. Byggepapir er generelt billig og tilgjengelig i større ark og ofte selges det i store flerfarget pads, slik at du har mange farger og ark tilgjengelig for dine prosjekter. Å gjøre kule og interessante ting ut av byggepapir har aldri vært enklere. Online planer og mønstre er tilgjengelige, og tilbyr nye ideer om måter å bruke disse papirene på kreative måter.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------