Stilling: ovs0

Hvordan lage glassmalerier for takvifter

 

1.

Tegn mønsteret på glasslampedekselet ditt med en markør. Legg sporingspapiret rundt lysdekselet. For å få papiret til å ligge flatt, må du kutte papiret i kakeformede seksjoner og tape det på med den lille spisse enden øverst. Tegn mønsteret på papiret, merk glassretningen med en pil, og spor og nummer hvert stykke. Klipp mønsterbitene ved hjelp av foliesakser.

2.

Lim mønsterstykkene til glasset ved å bruke gummi sement og hold kornpilen på mønsteret i tråd med glasskornet. Fjern overflødig gummisement ved å gni tommelen langs kantene på mønsteret.

3.

Skriv rundt mønsteret med glassskiven, og bruk fast, jevnt trykk. For å fjerne den skårne delen av glassplaten, bruk løpere til å bryte de lange, rette linjene du har scoret og grozers for å bryte bort små biter av glass eller buede vinkler litt om gangen. Grind hvert stykke med en kraftmølle.

Fest kobberfolie rundt kantene av glasset, og sørg for at det er like mye overheng på begge sider. Brenn folien med fid eller burnishing verktøy. Du kan finne verktøy som fids (et plastverktøy som brukes til å glatte folie, flate en dunet kanal av bly og fjerne overflødig kitt fra prosjektets hjørner), burnishing verktøy (treverktøy formet som en lyspære pleide å flate - brennende folie på glass), loddejern, loddemasse, fluss (en kjemikalie som brukes til å feste blyloddet til folie) og grinders på glassmagasinet.

fulle stykker på glasslampen og lim på plass med E3000. Pass på at limet ikke siver gjennom kobberfolieømmene.

6.

Påfør flux på coppe r folie og taklodd. Kjør perler til lodding hele kobberfolie sømmen.

7. Rengjør lyset grundig med oppvaskmiddel og vann, skrubbe de lodde sømmer med stålull for å fjerne strømmen. Påfør sorte patina på loddetrådene. Rengjør nyansen igjen, poler glasset og monter glasslampen på takviften.

Tips og advarsler

  • Bruk glasslys nyanser som følger med Din vifte som base gjør det enkelt å montere dine lysfargede lysskygger på viften.
  • Bruk alltid vernebriller når du skjærer, sliper og lodder.
  • Lodding skaper giftige røyk Bruk alltid loddetinn i et godt ventilert område, ha på deg en maske, bruk vernebriller og vurdere å investere i et røykfilter.
  • Ta med kunst inn i hjemmet ditt ved å kle deg selv de mest uten frills av takvifter med den ekstra dimensjonen og fargen på glassmalerier. Selv om mange glassmalerier bruker tusenvis av stykker i sine intrikate mønstre (for eksempel Tiffany-lamper), trenger du ikke å være en ekspert glassmaleri for å skape et verk av skjønnhet. Du vil sette på litt tid på prosjektet når du oppdaterer lysene som følger med fanen din, men ser på nyansene og stadig skiftende mønstre som kastes rundt i rommet, gjør det verdt tiden din.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------